Головна Новини Спорт олімпіада і змагання "Правила мусять змінитися": Ольга Харлан записала відеозвернення
commentss НОВИНИ Всі новини

"Правила мусять змінитися": Ольга Харлан записала відеозвернення

Всесвітньо відома шаблістка подякувала українцям за підтримку після її дискваліфікації за небажання потиснути руку російській спортсменці

28 липня 2023, 16:50
Поділіться публікацією:

Ольга Харлан, яку дискваліфікували на чемпіонаті світу в Мілані, за її відмову потиснути руку російській спортсменці, наголосила на необхідності змін правил проведення змагань. Про це, як повідомляють "Коментарі", вона заявила в своєму відеозверненні до українців.

"Правила мусять змінитися": Ольга Харлан записала відеозвернення

Ольга Харлан

"В адекватному світі розуміють, що правила мусять змінитися, тому що змінюється світ", — заявила спортсменка, наголосивши ще раз свою позицію — "ніяких рукостискань".

Окрім цього, вона подякувала співвітчизникам, особливо бійцям, за їх моральную підтримку.

"Коли я почула, що мене хочуть зняти зі змагань, дискваліфікувати і дати мені чорну картку, звісно, це мене вбило, — зазначає Ольга Харлан. — Вбило настільки, що я кричала від болю. Але потім я почала оживати, тому що ваші меседжі, ваші сторіз, ваша підтримка, підтримка кожного, особиста підтримка від бійців, які нас захищають... Коли я чую, що цей вчинок замотивував їх, це неможливо передати. Я дякую кожному з вас. Я дякую кожному бійцю, що нас захищає".

-  Ми зрозуміли, що та країна, яка тероризує нашу державу, наших людей, наші сім'ї, також тероризує і спорт, — також зазначила Ольга Харлан.

Тим часом, лідери африканських країн звернулися до Путіна з вимогою щодо зернової угоди.

ЗСУ впритул підійшли до "зубів дракона" РФ. Українські захисники, як стверджують російські ЗМІ, впритул підійшли до "зубів дракона" Росії на одній із ділянок фронту.

А Орбан вчергове повторив тези Кремля. Орбан також знову озвучив свої попередні думки про те, що "Україна вже давно практично втратила свій суверенітет". 




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини