Головна Новини Спорт олімпіада і змагання Підсумки четвертого дня Паралімпіади: які медалі виграли українці
commentss НОВИНИ Всі новини

Підсумки четвертого дня Паралімпіади: які медалі виграли українці

Наша збірна за день завоювала 12 медалей

28 серпня 2021, 20:15
Поділіться публікацією:

Сьогодні, 28 серпня  українські спортсмени здобули 12 олімпійських відзнак: 5 золотих, 4 срібні та 3 бронзові .

Підсумки четвертого дня Паралімпіади: які медалі виграли українці

Єлизавета Мерешко (фото: REUTERS)

Золоті нагороди для рідної країни здобули плавці. Першими переможцями тут стали Євген Богодайко і Максим Крипак, які підкорили стометрову дистанцію, подолавши її брасом та вільним стилем.  Максим Кріпак став ще світовим рекордсменом.

Далі золото для нашої команди вибороли Михайло Сербін, який був найсильнішим, подолавши стометрівку на спині. Денис Дубров – це 200 метрів в комплексі. І чудова українська плавчиня, яка два рази завоювала золото в Токіо — Єлизавета Мерешко.

Срібло завоювали плавець Віктор Смирнов, Роман Данилюк, який став рекордсменом у штовханні ядра. Дзюдоїстка Ірина Гусєва теж отримала срібло та ще одна талановита спортсменка, фехтувальниця Наталія Морквич.

Дзюдоїст Руфат Магомедов та тенісисти Іван Май та Максим Нестеренко повернуться додому з Паралімпіади в Токіо бронзовими нагородами. 

Тепер національна збірна України повноправно займе своє місце в топі-5 медального заліку Паралімпіади. В наших талановитих спортсменів 8 золотих, 17 срібних і 9 бронзових медалей.

Підсумки четвертого дня Паралімпіади: які медалі виграли українці  - фото 2
Підсумки четвертого дня Паралімпіади: які медалі виграли українці  - фото 3
Підсумки четвертого дня Паралімпіади: які медалі виграли українці  - фото 4

Довідково: Паралімпіада відкрилась 24 серпня і проходитиме до 5 вересня цього року.  Спортивну честь нашої держави захищає 143 спортсмени, які змагаються в 15 видах спорту. Найбільше серед наших олімпійців плавців – 40 чоловік та представників легкої атлетики.

 Нагадаємо, що видання "Коментарі" повідомляло про те, що  українська збірна на Паралімпіаді-2020 увірвалася в п'ятірку кращих в медальному заліку

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

koss

28 серпня 2021, 21:38

Размер имеет значение. Увеличить член теперь можно и без операции, я сам в этом убедился. как это сделать смотри здесь ----- https://s4.lv/extra


Новини