Головна Новини Спорт олімпіада і змагання Олімпійські ігри в Токіо: церемонії відкриття і закриття будуть скорочені
commentss НОВИНИ Всі новини

Олімпійські ігри в Токіо: церемонії відкриття і закриття будуть скорочені

Організаторам Олімпійських ігор в Токіо довелося збільшити фінансування заходів через пандемію коронавірусу

28 грудня 2020, 04:16
Поділіться публікацією:

Церемонії відкриття і закриття Олімпійських ігор в Токіо будуть проводитися з більш простим, більш стриманим підходом, оголосив оргкомітет. Про це пише CNN.

Олімпійські ігри в Токіо: церемонії відкриття і закриття будуть скорочені

Олімпіада

Церемонії будуть розроблені таким чином, щоб відбити загальне спрощення ігор з використанням контрзаходів на тлі COVID-19. Організаційний комітет Токіо не робив ніяких заяв про те, як саме буде відрізнятися або змінюватися формат церемоній відкриття і закриття.

Токійський оргкомітет оголосив, що створює нову команду, яка допоможе підготувати заходи. Нова команда сподівається, що знакова відкриття і закриття Олімпійських ігор містить символи єдності та симбіозу людства в його подоланні пандемії COVID -19.

Раніше оргкомітет заявив, що бюджет майбутніх Ігор становить 15,4 млрд дол., Включаючи витрати на перенесення і додаткові контрзаходи через C OVID -19, які приймаються. Це більше, ніж прогнозувалося до Олімпіади, — 12,6 мільярда доларів.

Генеральний директор Tokyo 2020 Тоширо Муто назвав додаткові витрати позитивної інвестицією і сказав, що Ігри стануть зразком для наслідування для великих міжнародних заходів під час пандемії.

Нагадаємо, Росія не зможе використовувати своє ім'я, прапор і гімн на наступних двох Олімпійських іграх або на будь-якому чемпіонаті світу протягом наступних двох років після рішення Спортивного арбітражного суду. Всесвітнє антидопінгове агентство минулого року запропонувало ввести чотирирічний заборона для Росії на участь в міжнародних спортивних змаганнях. Але 17 грудня суд в Лозанні вдвічі скоротив заборону в знаковому справі, в якому Росія звинувачувалася в державному втручанні в базу даних випробувальної лабораторії в Москві. Постанова також заборонило Росії брати участь в торгах на проведення великих спортивних заходів протягом двох років.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини