Головна Новини Спорт олімпіада і змагання Олімпіада в Пекіні: представники США забрали "золото" у лижній акробатиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Олімпіада в Пекіні: представники США забрали "золото" у лижній акробатиці

На Олімпіаді відбулися чергові змагання

10 лютого 2022, 15:39
Поділіться публікацією:

На Зимових Олімпійських іграх у Пекіні відбулися змагання у командному міксті лижної акробатики. Тут знову не було рівних американським спортсменам. Про це повідомляє прес-служба Олімпійських ігор.

Олімпіада в Пекіні: представники США забрали "золото" у лижній акробатиці

Американські спортсмени, Фото: Reuters

Новими олімпійськими чемпіонами стали фрістайлісти із США, які стрімко скористалися помилкою одного із представників китайської збірної. Таким чином, американці завоювали "золото". "Бронза" ж дісталася канадцям.

Фрістайл. Лижна акробатика. Командний мікст, результати:

1. США

2. Китай

3. Канада

Уточнимо, що, на жаль, наша країна не була представлена у цьому змаганні через те, що українські спортсмени Дмитро Котовський, Олександр Окіпнюк та Анастасія Новосад отримали позитивні тести на CОVID- 19 .

Підкреслимо, що у загальному Олімпійському заліку лідирує збірна Норвегії, а за нею йдуть команди Німеччини та США. Україна досі лишається без медалей.

Раніше портал "Коментарі" писав, що на Зимових Олімпійських іграх у Пекіні відбувся другий матч чоловічого хокейного турніру. Про це повідомляє прес-служба Олімпійських ігор. Збірна Чехії, яка вважається однією з "темних коней" турніру, поступилася команді Данії з рахунком 1:2. Для данських хокеїстів це був дебютний матч на Олімпіаді.

Також портал "Коментарі" нагадує, що церемонія вручення медалей на Зимових Олімпійських іграх у командному заліку з фігурного катання була скасована через те, що російська фігуристка дала позитивний результат на допінг. Міжнародний олімпійський комітет скасував церемонію, посилаючись на юридичні перешкоди, які довелося вирішувати із Міжнародним союзом ковзанярів. Це було з нібито позитивним результатом допінгу серед російських фігуристів, які виграли золото.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://olympics.com/ru/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини