Головна Новини Спорт олімпіада і змагання Нові перемоги українських паралімпійців: на якому місці наша збірна в медальному заліку
commentss НОВИНИ Всі новини

Нові перемоги українських паралімпійців: на якому місці наша збірна в медальному заліку

Українці продовжують перемагати в Паралімпіаді

11 березня 2022, 18:51
Поділіться публікацією:

Українська збірна здобула нові нагороди в Паралімпіаді в Пекіні. Спортсмени виграли шість медалей на сьомий день змагань. Про це повідомляє прес-служба Міністерства молоді та спорту.

Нові перемоги українських паралімпійців: на якому місці наша збірна в медальному заліку

Фото ілюстративне / Pixabay

Золото здобули: Оксана Шишкова (клас спортсменок з порушенням зору); Людмила Ляшенко (клас стоячи для спортсменок з ураженням опорно-рухового апарату); Олександр Казік (клас спортсменів з порушенням зору).

Срібло: Віталій Лук'яненко (клас спортсменів з порушенням зору), Тарас Радь (клас сидячи для спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату). Бронзу: Григорій Вовчинський (клас стоячи для спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату). Всього національна збірна отримала 25 нагород: дев'ять золотих олімпійських медалей, 10 срібних медалей, шість бронзових. В загальному медальному заліку серед інших країн на Паралімпіаді-2022 Україна посіла друге місце.

В Китаї продовжуються паралімпійські ігри. 8 березня українська збірна завоювала ще дев'ять медалей на четвертий день Паралімпіади-2022: дві золоті медалі, чотири срібні та три бронзові. Першого дня українські спортсмени отримали сім олімпійських медалей.

Як повідомляв портал, нещодавно в Катарі на Кубку світу зі спортивної гімнастики. Українські гімнасти здобули вже шість медалей. Отже, Ілля Ковтун зміг здобути "золото" під час змагань в гімнастичних вправах на брусах. Також гімнаст отримав "срібло", виконуючи вільні вправи, а "бронзу" в змаганнях на перекладині. Назар Чепурний здобув "срібло", виконуючи опорний стрибок. Даніела Батрона посіла друге місце у вільних вправах і стала третьою на брусах.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини