Головна Новини Спорт олімпіада і змагання "Не можемо виступати разом із трансгендерами": росіянам пояснюють відмову від Олімпіади
commentss НОВИНИ Всі новини

"Не можемо виступати разом із трансгендерами": росіянам пояснюють відмову від Олімпіади

Відомий російський тренер з гімнастики Ірина Вінер намагається пояснити, чому Росії краще не брати участь в Олімпіаді

4 жовтня 2023, 23:59
Поділіться публікацією:

На російському телебаченні намагаються пояснити росіянам, чому Росії краще не брати участь у міжнародних змаганнях, зокрема, в Олімпіаді. З такою заявою виступила радянський та російський тренер із художньої гімнастики Ірина Вінер. Про це повідомляють "Коментарі".

"Не можемо виступати разом із трансгендерами": росіянам пояснюють відмову від Олімпіади

Путін разом з Іриною Вінер

Раніше через вторгнення в Україну росіянам заборонили виступати під державним прапором, виконувати державний гімн, а також брати участь в Олімпіаді та інших змаганнях спортсменам, пов'язаним із силовими органами РФ — армією, поліцією тощо. Щоб пояснити можливу російську відмову від участі у змаганнях, знайшлися приводи, один із них — трансгендери.

"Ми не можемо виступати разом із трансгендерами. Навіщо нам це приниження?" — заявила Ірина Вінер. — "Що таке "нейтральний статус"? Це ніхто і звати тебе ніяк. У тебе немає країни, немає прапора, немає гімну. У тебе є тільки біла форма, — як білий прапор, який піднімають, коли здаються. Це приниження. Навіщо це потрібно?"

Нагадаємо, що Ірина Вінер з 1992 року була одружена з російським олігархом Алішером Усмановим, власником холдингу "Металоінвест". 6 лютого 2012 вона була офіційно зареєстрована як довірена особа кандидата в президенти Російської Федерації чинного на той момент прем'єр-міністра Володимира Путіна. 6 лютого 2016 року була обрана до Вищої ради партії "Єдина Росія".

Спортивну вихованку Ірини Вінер Аліну Кабаєву називають громадянською дружиною Володимира Путіна.

9 травня 2022 року, на тлі вторгнення Росії в Україну, Вінер потрапила до списку санкцій Латвії — влада внесла її до списку небажаних осіб Латвії, їй заборонено в'їзд до країни. 19 жовтня 2022 року вона потрапила під санкції України, як член вищої ради партії "Єдина Росія".

Тим часом, Байден анонсував "велику промову" по Україні.

Відомий український музикант зізнався, що його брат воює на боці Росії.

А у Зеленського натякнули, до чого наближаються ЗСУ.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини