Головна Новини Спорт олімпіада і змагання Найтитулованіша спортсменка України зрадила країну та втекла до окупованого Криму
commentss НОВИНИ Всі новини

Найтитулованіша спортсменка України зрадила країну та втекла до окупованого Криму

Яна Клочкова поїхала з Києва

25 травня 2023, 21:55 comments1128
Поділіться публікацією:

Відома в Україні  плавчиня Яна Клочкова  пропала з інформаційного простору після початку війни.  Яна  жодним словом  не висловилась про війну в  своїй країні, а потім закрила  власні  сторінки в соціальних мережах.

Найтитулованіша спортсменка України зрадила країну та втекла до окупованого Криму

Яна Клочкова (фото з відкритих джерел)

Телеведучий Слава Дьомін розповідає, що  спортивна знаменитість  разом з батьками і сином  мешкає на території  незаконно анексованого  Криму. Вона перейшла на  сторону зла, зареєструвавшись   в забороненому в  нашій країні додатку "ВКонтакте".

Державу з агресорськими планами  підтримує і матір  спортсменки. Вона  постить  на своїх сторінках   георгіївську стрічку.

"Таке враження, що Клочкова живе в іншій реальності. Хоча не будемо забувати з ким свого часу вона дружила. Нагадаю, що 2006 року Яна була близька до українського президента-втікача Віктора Януковича. І навіть була обрана депутатом Харківської міської ради від "Партії регіонів", — розповів  телеведучий  в програмі "Слава ПРО".

До  слова, українка Яна Клочкова — плавчиня, чотириразова олімпійська чемпіонка, найтитулованіша спортсменка  нашої країни в історії Олімпійських ігор.  Спортсменка має  50 встановлених рекордів України.  Але в січні 2008 року  знаменитість  зробила заяву про вихід з великого спорту.

Клочкова родом з Сімферополя.  Потім вона переїхала в Харків, ще пізніше в Київ.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що українська співачка зрадила Україну і випустила пісню, де підтримала окупантів. Виконавиця з України Яна Соломко, що родом з Полтави,  прийняла рішення поступити, як її колишня колега з групи "Real O" Регіна Тодоренко й  зрадила  свою країну. Зірка записала нову  пісню "ННН", яку присвятила  загарбникам.

 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини