Головна Новини Спорт олімпіада і змагання На Олімпійських іграх освистали одну з країн (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

На Олімпійських іграх освистали одну з країн (ВІДЕО)

Глядачі Олімпіади освистали корабель зі олімпійською командою Ізраїлю під час відкриття Олімпійських ігор у Парижі.

28 липня 2024, 07:40 comments2485
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot









Під час церемонії відкриття Олімпійських ігор у Парижі збірну Ізраїлю зустріли гучним освистуванням. Деякі вболівальники, які зібралися між мостами Пон-д'Аустерліц і Пон-де-Сюллі, дали зрозуміти, що ізраїльська команда не може розраховувати на доброзичливість через військові дії у Секторі Газа.

На Олімпійських іграх освистали одну з країн (ВІДЕО)

Глядачі освистали Ізраїль на Олімпіаді. Фото з відкритих джерел

Відкриття 33-х Олімпійських ігор стало унікальним, адже проходило не на стадіоні, а на відкритому повітрі – човни з національними збірними пропливали по Сені. Парижани та гості міста, які стояли на березі річки вітали учасників, однак коли до них наближався корабель зі спортсменами з Ізраїлю, деякі з них освистували ізраїльську делегацію.

Свист у бік олімпійської команди Ізраїлю припинявся лише тоді, коли оголошували наступні команди, які пропливали по Сені – збірні Італії, Ісландії та Ямайки.

Це вже не вперше на Олімпіаді освистують ізраїльських спортсменів. Подібна ситуація сталась на передодні відкриття на матчі олімпійських футбольних збірних Ізраїлю та Малі. Під час виконання гімну Ізраїлю вболівальники на стадіоні розмахували прапорами Палестини та освистували футболістів ізраїльської команди.

Ізраїль зіткнувся з міжнародним осудом через продовження жорстокого наступу на Газу після нападу ХАМАС 7 жовтня 2023 року. За даними палестинських органів охорони здоров'я, які підконтрольні ХАМАСУ відтоді було вбито понад 39 тис. палестинців, переважно жінок і дітей, і майже 90 000 отримали поранення.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на Євробаченні глядачі освистали ізраїльську співачку.

Також "Коментарі" писали про шпигунський скандал перед початком Олімпіади. Французька поліція виявила російського агента, який хотів вчинити диверсії на Олімпійських іграх у Парижі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини