Головна Новини Спорт олімпіада і змагання Мер японського міста зіпсував олімпійській чемпіонці золоту медаль: що сталося (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Мер японського міста зіпсував олімпійській чемпіонці золоту медаль: що сталося (ФОТО)

Такаші Кавамура занадто сильно прикусив медаль і пошкодив її поверхню

14 серпня 2021, 13:46
Поділіться публікацією:

Приводом для курйозів і одночасно серйозного обурення суспільства стала нещодавня поведінка очільника міськради японського Нагої. Як інформує видання Kyodo News, Такаші Кавамуру розкритикували за занадто фривольне спілкування із золотою олімпійською медалісткою Міу Гото.

Мер японського міста зіпсував олімпійській чемпіонці золоту медаль: що сталося (ФОТО)

Мер Нагої зіпсував Міу Гото золоту медаль і потрапив у скандал. Фото ілюстративне

За час бесіди із чемпіонкою Кавамура мінімум тричі повівся не дуже коректно. Спочатку він вирішив попозувати із завойованою Гото нагородою на камеру, прикусивши її, як це робить більшість спортсменів під час нагородження. Що спонукало чиновника занадто сильно прикусити медаль, невідомо, проте факт — на поверхні виробу залишилися сліди його зубів.

Мер японського міста зіпсував олімпійській чемпіонці золоту медаль: що сталося (ФОТО) - фото 2

Зазначимо, що в Олімпійському комітеті вже відреагували на цей інцидент. Для початку в соціальних мережах вони вирішили звести все до жарту, зазначивши, мовляв, мер вирішив на власному досвіді продемонструвати — медалі, які вручаються чемпіонам, їсти не варто. Також організатори спортивного заходу пообіцяли замінити Міу Гото пошкоджену нагороду — вона в обов'язковому порядку отримає нову медаль без відбитків зубів.

Однак на цьому Такаші Кавамура не зупинився. У серйозний розпал пандемії коронавірусу він дозволив собі тривалий час спілкуватися зі спортсменкою без захисної маски. Цікаво, що на нього надійшли тисячі скарг від обурених жителів на предмет порушення приписів карантину.

Останньою ж краплею для більшості японців стало занадто "панібратське" спілкування Кавамура зі спортсменкою. Поміж іншого він, сміючись, поцікавився, чи дозволено їй мати романтичні стосунки. Багато хто розцінив це як спробу домагання, і вища влада Японії вже відреагувала на інцидент.

Так, Кавамура встиг публічно перепросити за свою поведінку, а також пообіцяв, що пройде спеціальний курс, присвячений сексуальним домаганням.

"Ймовірно, мого розуміння серйозності події може бути не досить. Більше я не буду говорити те, що може неправильно сприйматися", — зазначив мер Нагої.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, як українка Ярослава Магучіх відреагувала на скандальне фото, де вона обіймає російську спортсменку. Подробиці — в нашому матеріалі.

Також на порталі ви можете дізнатися про те, чия поразка, на думку міністра спорту, стало найбільш прикрою для України на Олімпійських іграх у Токіо.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини