Головна Новини Спорт олімпіада і змагання Медведєв лютує через рішення МОК: "це абсолютно паскудна історія"
commentss НОВИНИ Всі новини

Медведєв лютує через рішення МОК: "це абсолютно паскудна історія"

Дмитрій Медведєв обурений рішенням МОК допустити російських спортсменів до Олімпіади з певними умовами.

25 лютого 2024, 14:15
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Колишній президент Росії Дмитрій Медведєв досі не може змиритись з тим, що російські спортсмени будуть виступати на Олімпійських іграх у Парижі з багатьма обмеженнями. Російський політик розкритикував Міжнародний олімпійський комітет (МОК) та заявив, що відмова спортсменів РФ від підтримки війни в Україні "складна тема".

Медведєв лютує через рішення МОК: "це абсолютно паскудна історія"

Дмитрій Медведєв. Фото з відкритих джерел

У грудні МОК опублікував список вимог, які мають дотримуватись російські спортсмени для участі в Олімпійських іграх, де вони можуть виступати під нейтральним прапором. Рішення Міжнародного олімпійського комітету про допуск спортсменів з Росії викликало обурення в Європі. Однак росіяни також незадоволенні та критикують обмеження від МОК.

Одним з таких виявився Дмитрій Медведєв, який прокоментував участь російських спортсменів на олімпіаді з умовою відмовитись від підтримки російської агресії.

"Навіть не хочеться дивитися на виступи наших спортсменів під нейтральним прапором, які присягнули, що вони не підтримують російську державу і СВО. Це їхній вибір, я їх з правового погляду не засуджую, а ось з морального погляду, це складна тема", — заявив Медведєв.

Російський політик, якого неодноразово підозрюваний у зловживанні алкоголю через постійні ядерні погрози та інші заяви, бурхливо критикує МОК.

"І це абсолютно паскудна історія, яка характеризує звичаї, що панують у Міжнародному олімпійському комітеті та у міжнародних спортивних структурах", — заявив Медведєв російським ЗМІ.

Нагадаємо, що учасники з Білорусі та Росії зможуть взяти участь в Олімпійських іграх після виконання низки умов. Вони будуть зареєстровані як індивідуальні нейтральні спортсмени, а атлети, які підтримують війну, або ті, хто має контракти з військовими чи службами безпеки, не зможуть брати участь у змаганнях. Також росіяни повинні відповідати антидопінговим умовам міжнародних змагань.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Медведєв розповів, де планує зупинитись армія РФ в Україні. За його словами, з цього місця йде загроза існуванню Росії.

Також "Коментарі" писали, що у ЄС через постійні заяви Медведєва, російському політику порадили піти лікувати голову.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

25 лютого 2024, 14:49

Так, а чого взагалі туди лізти як наші мафіозні агробарихи з зерном до Європи? Ну не хочуть з вами так пройдіть мимо.


Новини