Головна Новини Спорт олімпіада і змагання Команда України з фігурного катання виступатиме в неповному складі на Олімпіаді-2022: яка причина
commentss НОВИНИ Всі новини

Команда України з фігурного катання виступатиме в неповному складі на Олімпіаді-2022: яка причина

В українській команді зафіксували ще один випадок коронавірусу

3 лютого 2022, 12:44
Поділіться публікацією:

Збірна України з фігурного катання буде вступати в неповному складі в командному турнірі на зимових Олімпійських іграх у Пекіні. Український фігурист Іван Шмуратко, який мав виступати в одиночному чоловічому катанні, отримав позитивний результат тесту на COVID. Таку заяву зробили в НОК України. Про це повідомляє Суспільне.Спорт.

Команда України з фігурного катання виступатиме в неповному складі на Олімпіаді-2022: яка причина

Іван Шмуратко - фото з відкритих джерел

Незважаючи на те, що Іван Шмуратко не матиме змоги виступити, українська команда все одно буде допущена до змагань, оскільки організатори дозволили взяти участь в трьох, а не в чотирьох дисциплінах.

На Олімпійських іграх у Пекіні за Україну будуть виступати Анастасія Шаботова в жіночому одиночному фігурному катанні, Максим Нікітін та Олександра Назарова в дуеті, а також пара Артема Даренського та Софії Голіченко.

"Наразі відчуваю спустошення, на жаль коронавірус втрутився в мої Олімпійські плани. Дуже хотів допомогти нашій команді і відчути цю незвичайну атмосферу змагань", — заявив Шмуратко в коментарі НОК України.

Україна отримує автоматично 0 очок в командних змаганнях за чоловічу дисципліну.

Як повідомляли раніше "Коментарі", як стало відомо, українська біатлоністка Анастасія Меркушина вилетить на Олімпійські ігри-2022 до Пекіна 5 лютого. Наразі невідомо, чи буде вона змагатися, чи ні. Річ у тім, що Анастасію викликали як можливу заміну Олени Білосюк, яка здала позитивний тест на коронавірус. Комітет Олімпіади заявив, що до нього звернулася тренерська рада Федерації біатлону України з проханням додати Анастасію Меркушину до складу олімпійської збірної. Але не дивлячись на це, вона все рівно має статус "резервної".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини