Головна Новини Спорт олімпіада і змагання Хотів закосплеїти Тайсона: хто з боксерів намагався відкусити вухо своєму опоненту на Олімпіада-2020
commentss НОВИНИ Всі новини

Хотів закосплеїти Тайсона: хто з боксерів намагався відкусити вухо своєму опоненту на Олімпіада-2020

Новозеландський спортсмен ледь не залишився інвалідом після чергового бою на Олімпійських іграх

27 липня 2021, 14:28
Поділіться публікацією:

На турнірі з боксу на Олімпійських іграх в Токіо стався цікавий інцидент. У поєдинку 1/8 фіналу турніру марокканець Юнес Баала спробував вкусити свого суперника Девіда Ньіку з Нової Зеландії. Африканець намагався вкусити опонента за вухо, але той ухилився. Про це повідомляє One News.

Хотів закосплеїти Тайсона: хто з боксерів намагався відкусити вухо своєму опоненту на Олімпіада-2020

Юнес Баала та Девід Ньіку - фото з відкритих джерел

На відеоповторі чітко видно, як Баала намагався схопити зубами вухо новозеландця.

Брудний прийом не допоміг Юнесу, він зазнав поразки. Поєдинок закінчився перемогою новозеландця з рахунком 5:0. Девіда Ньіку вийшов у чвертьфінал, а марокканець завершив виступ на турнірі.

Відзначимо, що в липні 1997 року легендарний важкоатлет американець Майк Тайсон проводив бій-реванш зі співвітчизником Евандером Холіфілдом. У кінцівці бою Тайсон відкусив противнику частину вуха. Пізніше Холіфілд став випускати власний соус барбекю і в рекламі обіграв момент з укусом Тайсона.

Нагадаємо, що британська спортсменка Кімберлі Вудс, яка виступає в гребному слаломі, розридалася після отримання штрафу в фінальному заїзді Олімпіади-2020 в Токіо. Про причину сліз дівчини дізнавайтесь із нашого матеріалу.

Додамо, що розігруюча збірної США з баскетболу Сью Берд в матчі олімпійського турніру в Японії з Нігерією віддала 13 результативних передач. Таким чином 40-річна Берд, яка виступала прапороносцем збірної США на церемонії відкриття, встановила новий рекорд XXI століття за кількістю передач в матчах Олімпійських ігор. Це кращий результат з 1996 року, коли її співвітчизниця Тереза ​​Едвардс зробила 15 передач. Всі деталі доступні за посиланням, яке вказано раніше.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини