Головна Новини Спорт олімпіада і змагання Епохальне протистояння: Майк Тайсон проти Джейка Пола
commentss НОВИНИ Всі новини

Епохальне протистояння: Майк Тайсон проти Джейка Пола

Поєдинок проведуть 20 липня на 80-ти тисячному стадіоні AT

13 березня 2024, 18:35 comments1114
Поділіться публікацією:

У світі спорту має бути подія, яка вже викликала величезний резонанс серед шанувальників боксу по всьому світу. Популярний 26-річний американський блогер і боксер Джейк Пол вступить у ринг проти легендарного боксера, колишнього абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі Майка Тайсона. Ця подія, безумовно, є однією з найочікуваніших у світі спортивних розваг цього року.

Епохальне протистояння: Майк Тайсон проти Джейка Пола

Майк Тайсон та Джейк Пол проведуть бій

Оголошено, що двобій відбудеться 20 липня на знаменитому стадіоні AT&T в Арлінгтоні, який вміщує 80 тисяч глядачів. Це стало можливим завдяки стрімінговому гіганту Netflix, котрий взяв на себе трансляцію цього грандіозного шоу. Вперше глядачі зможуть насолодитися таким видовищем без додаткової плати за перегляд, що робить бій ще доступнішим для широкої аудиторії.

Незважаючи на те, що Майк Тайсон наближається до 58-річчя, його рішення повернутися в ринг викликало багато обговорень. Адже останній офіційний бій легенди відбувся ще 2005 року, а останній вихід на ринг був відзначений показовим поєдинком проти Роя Джонса-молодшого 2020 року. Джейк Пол, з іншого боку, хоч і новачок на професійному рингу, вже встиг зарекомендувати себе серйозним конкурентом, провівши свій другий бій у професійній кар'єрі саме на тому ж шоу.

Джейк Пол не приховує свого хвилювання та гордості з приводу майбутнього поєдинку.

"Я дуже радий зробити цей бій доступним для всіх передплатників Netflix разом із найсильнішим нокаутером усіх часів Майком Тайсоном. Я націлений на завоювання титулу чемпіона світу, і тепер я маю можливість проявити себе проти найбільшого чемпіона світу в суперважкій вазі та найнебезпечнішого боксера всіх часів. Настав час відправити Залізного Майка спати".

Майк Тайсон, у свою чергу, висловив повагу до молодого супротивника.

"За ці роки він значно виріс як боксер, і буде цікаво подивитися, що воля та амбіції пацана зможуть зробити проти досвіду та здібностей великого. Коло замикається, і це буде неймовірно цікаво, оскільки я дав початок його боксерському шляху в андеркарді мого бою з Роєм Джонсом, і тепер я покладу йому край".

Ця битва, яка обіцяє стати легендарною, демонструючи, що в боксі немає місця віковим обмеженням, коли йдеться про пристрасть, амбіції та майстерність.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини