Головна Новини Спорт олімпіада і змагання Чому в Росії вибухнули критикою щодо паралімпійської збірної України
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому в Росії вибухнули критикою щодо паралімпійської збірної України

Українським спортсменам дісталося за те, що вони нібито не захотіли стати поруч із росіянами на відкритті Паралімпіади в Токіо

26 серпня 2021, 16:35 comments2719
Поділіться публікацією:

Паралімпіада-2020 року, котра, як і її олімпійська попередниця, проходить в японському Токіо, не може пройти без навколополітичних ексцесів. У всякому разі про це свідчить "24 канал", який повідомляє про хвилю хейту, що піднялася проти українських спортсменів в Росії. Причина — в невдоволенні їхньою поведінкою на відкритті Паралімпіади.

Чому в Росії вибухнули критикою щодо паралімпійської збірної України

Українську паралімпійську збірну розкритикували в Росії. Фото із відкритих джерел

Найбільше обурень хлинуло від спортивного коментатора Дмитра Губернієва, який є затятим кремлівським пропагандистом. Саме він заявив, що українські паралімпійці начебто не захотіли розташовуватися поруч зі своїми російськими колегами під час офіційної церемонії старту чергових Паралімпійських ігор.

Чому в Росії вибухнули критикою щодо паралімпійської збірної України - фото 2Дмитро Губернієв, фото з відкритих джерел

За словами коментатора, українська збірна просто покинула захід, аби не перебувати занадто близько до спортсменів із РФ.

При цьому, як підкреслив Губернієв, інцидент нібито відбувся вже після маршу всіх команд. Росіяни нібито привітали українських гравців, однак керівник вітчизняного Паралімпійського комітету "буквально наказав" спортсменам йти.

"Ви уявляєте, до якого рівня маразму можна дійти? Що ви робите, божевільні?! — ділився своїм обуренням Губернієв. — Мені шкода спортсменів. Вони пішли з церемонії, щоб не стояти поруч з росіянами. Хто зупинить цих маразматиків?"

Найцікавішим в цій ситуації є те, що гучні заяви коментатора вже спростували. При цьому незгоду зі сказаним висловили в Паралімпійському комітеті... самої Росії! За словами керівника Павла Рожкова, такі історії складають "казкарі", і нічого подібного на церемонії відкриття не спостерігалося.

Однак це не завадило фейковій новини поширитися, як справжній. Деякі з російських депутатів Держдуми вже заявили, що українських спортсменів слід очистити від пропаганди.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, хто приніс для України першу золоту медаль на нинішніх Паралімпійських іграх в Японії. Подробиці — в нашому матеріалі.

Також на порталі ви можете дізнатися про те, чим закінчилася історія з олімпійською чемпіонкою, котра віддала свою "призову" квартиру власним тренеру.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини