Головна Новини Спорт олімпіада і змагання Чи буде дограний чемпіонат: в УАФ звернулося дев'ять футбольних клубів першої ліги
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи буде дограний чемпіонат: в УАФ звернулося дев'ять футбольних клубів першої ліги

Дев'ять футбольних клубів звернулися до виконкому УАФ з приводу питання догравання чемпіонату

7 червня 2020, 11:44 comments1375
Поділіться публікацією:

Засідання виконкому УАФ, яке пройде перед початком роботи 23-го Конгресу УАФ, заплановано на неділю, 7 червня. Одним з ключових питань, яке розглянуть члени комітету, буде рішення щодо закінчення сезону в першій лізі.

Чи буде дограний чемпіонат: в УАФ звернулося дев'ять футбольних клубів першої ліги

Раніше на засіданні Ради ліг представники клубів скасували своє рішення про догравання, яке було прийнято 21 травня і сімома голосами проти чотирьох вирішили відновити гри у першій лізі.

Відзначається, що якщо команда двічі не з'явиться на гру, то вона не зможе продовжити сезон, але тим не менш не втратить професійний статус. Також було прийнято рішення про плей-офф між двома останніми клубами першої ліги та третьою командами другої ліги. За цю пропозицію свої голоси віддали 12 осіб. Дев'ять клубів першої ліги — "Минай", "Гірник-Спорт", "Авангард", "Миколаїв", "Чорноморець", "Балкани", "Волинь", "Кремінь" та "Прикарпаття" звернулися до Виконкому УАФ з колективным зверненням щодо ситуації, що склалася.

Чи буде дограний чемпіонат: в УАФ звернулося дев'ять футбольних клубів першої ліги - фото 2



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини