Букмери озвучили прогноз на матч Ліги Чемпіонів "Шахтар-Реал"

Букмекери вважають "Реал" фаворитом майбутнього поєдинку

У вівторок, 19 жовтня, відбудеться футбольний матч третього групового етапу Ліги Чемпіонів, в якому "Шахтар" зустрінеться з мадридським "Реалом". Букмекери визначили фаворита майбутньої гри, передає УНІАН.

Так, станом на сьогодні фахівці впевнені, що перемогу здобуде "Реал". На виграш українського клубу пропонується коефіцієнт 5,80, тоді як на перемогу "Реала" - 1,61. Нічия оцінюється коефіцієнтом - 4,54.

Крім того, букмекери вважають, що мадридський клуб зможе заробити очки на виїзді - коефіцієнт на це становиться 1,17. На те, що "гірники" не програють "Реалу", букмекери пропонують поставити з коефіцієнтом 2,48.

Зазначимо, що матч відбудеться 19 жовтня о 22:00 у Києві.

Раніше в матеріалі порталу "Коментарі" повідомлялося, що капітан української збірної з футболу Андрій Ярмоленко дав обіцянку уболівальникам віддати всі сили у вирішальному матчі проти Боснії та Герцеговини у фінальному турі відбору на ЧС-2022. 16 листопада збірна України проведе свій останній матч у групі проти Боснії та Герцеговини. Поки що українці розташувалися на другій позиції, але у головних суперників за друге місце боснійців і фінів є ще по одному матчу в запасі.

Збірна України 12 жовтня на "Арені-Львів" провела один з ключових матчів у відбірковому циклі на ЧС-2022. У грі зі збірною Боснії й Герцеговини в українців вийшло отримати лише одне очко. Матч закінчився нічийним результатом 1:1. Якщо врахувати, що збірна грала вдома, та ще з командою, яка поступається класом, то цей результат можна прирівняти до поразки. Про це написав спортивний оглядач, журналіст Павло Бондаренко.