Головна Новини Спорт олімпіада і змагання "Боялися цього з першого дня": на Олімпіаді у Пекіні українська спортсменка заразилася коронавірусом
commentss НОВИНИ Всі новини

"Боялися цього з першого дня": на Олімпіаді у Пекіні українська спортсменка заразилася коронавірусом

Олена Білосюк є капітаном жіночої збірної України з біатлону

2 лютого 2022, 11:28
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Капітан жіночої збірної України з біатлону Олена Білосюк захворіла на ковіда Про це пише видання Оглядач.

"Боялися цього з першого дня": на Олімпіаді у Пекіні українська спортсменка заразилася коронавірусом

Олімпіада в Пекіні - фото з відкритих джерел

Як стало відомо, на Олімпійських іграх у Пекіні заразилася коронавірусом олімпійська чемпіонка Сочі-2014. Позитивний тест спортсменка здобула сьогодні вранці, 2 лютого.

"Боялися цього з першого дня. Пішов "ефект доміно", хоча сподівалися, що проскочимо і надалі будемо спокійні", — розповів Головний тренер жіночої збірної України Урош Велепець.

Цей випадок інфікування є першим серед атлетів в українській команді.

У матеріалі зазначається, що поки що неясно, чи залишиться Білосюк у складі команди. Якщо спортсменка встигне одужати та отримати негативні тести, то вона зможе виступити в останніх перегонах. Однак, якщо цього не станеться, то її може замінити запасна Анастасія Меркушина.

Довідка: перша біатлонна гонка на Олімпіаді відбудеться 5 лютого.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що в Україні створюють Державне бюро військової юстиції та військову поліцію. Чим займатимуться нові правоохоронні органи.

Сайт "Коментарі" поінформував про те, що Путін звинуватив США у спробі затягнути Росію у війну . Глава Російської Федерації заявив, що США переймаються стримуванням Росії, а не безпекою України.

Читайте також про те, що юні українці перемогли на міжнародному конкурсі World Children's Picture Contest. Українські школярі здобули нагороди Всесвітнього конкурсу дитячого малюнка. Конкурс проводять щорічно з 1993 року. Докладніше про це читайте в нашій статті. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини