Головна Новини Спорт олімпіада і змагання Арабсько-ізраїльський скандал на Олімпіаді-2020: чому спортсмени знімаються з Ігор
commentss НОВИНИ Всі новини

Арабсько-ізраїльський скандал на Олімпіаді-2020: чому спортсмени знімаються з Ігор

Алжирський дзюдоїст відмовився виходити на ринг з єврейським спортсменом

23 липня 2021, 12:00
Поділіться публікацією:

Алжирський дзюдоїст Фетхі Нурін, який виступає у ваговій категорії до 73 кг, відмовився виступати на Олімпіаді в Токіо, дізнавшись результати жеребкування. Про це повідомляє YnetNews.

Арабсько-ізраїльський скандал на Олімпіаді-2020: чому спортсмени знімаються з Ігор

Олімпіада в Токіо - фото з відкритих джерел

Відповідно до результатів жеребкування Нурін в разі успішного подолання першого раунду міг зійтися з представником Ізраїлю Тохаром Бутбулем в другому раунді.

"Нам не пощастило з жеребкуванням. Ми отримали суперника з Ізраїлю і тому вирішили знятися. Ми прийняли правильне рішення", — розповів Амар Бен Якліф, тренер алжирського спортсмена.

На чемпіонаті світу 2019 року Нурін знявся з турніру з аналогічної причини. Що стосується Бутбуля, то він тепер в першому раунді зустрінеться з представником Судану Мохамедом Абдалрасулом.

Нагадаємо, що армія оборони Ізраїлю розгорнула систему протиракетної оборони "Залізний купол" по всій країні. Підвищені заходи безпеки викликані можливою ескалацією на тлі запланованого маршу євреїв-ультранаціоналістів через Старе місто в Єрусалимі.

Додамо, що 21 травня після 11 днів запеклих бойових дій Ізраїль та радикальне палестинське угруповання ХАМАС домовилися про перемир'я. Усі деталі знайдете в нашому матеріалі.

Також в армії Ізраїлю повідомили, що знищили понад 100 км підземних оборонних споруд ХАМАС і ліквідували 200 бойовиків угруповання. Крім того, система протиповітряної оборони Ізраїлю "Залізний купол" перехопила 90% ракет, випущених угрупованням ХАМАС. Подібну систему ППО планує придбати й Україна.

Раніше "Коментарі" дізнавалися в експертів, як палестино-ізраїльський конфлікт може вплинути на Україну.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини