Головна Новини Спорт гімнастика Українські спортсмени здобули перемоги на Кубку світу FIG-2022
commentss НОВИНИ Всі новини

Українські спортсмени здобули перемоги на Кубку світу FIG-2022

Українські гімнасти вибороли медалі на Кубку світу зі спортивної гімнастики FIG-2022

3 квітня 2022, 20:10
Поділіться публікацією:

Спортивні перемоги прославляють нашу державу на увесь світ. В Баку завершився Кубок світу зі спортивної гімнастики FIG-2022, що тривав з 31 березня до 3 квітня. В змаганнях взяли участь 45 гімнастів з 34 країн. Про це повідомляє прес-служба Міністерства молоді та спорту.

За підсумками змагань українські гімнасти здобули перемоги на Кубку світу та вибороли чотири медалі, з них два "золота". Так, 18-річний Ілля Ковтун з Черкаської області отримав "золото" у вправах на паралельних брусах та бронзу у вправах на поперечині.

Український спортсмен обійшов за рівнем майстерності усіх суперників на чотирьох етапів Кубку світу цього сезону у фіналах на паралельних брусах. Ілля Ковтун посів перше місце у загальному заліку в цьому виді.

Перемогу та "золото" отримав 19-річний черкащанин Назар Чепурний, виконавши якнайкраще опорний стрибок. "Бронзу" завоювала Даніела Батрона, виконуючи вправи на колоді.

Українські спортсмени здобули перемоги на Кубку світу FIG-2022

Фото Фейсбук Верховна Рада

Як повідомляється, що до змагань наших спортсменів готували: старший тренер збірної України Ірина Надюк, головний тренер збірної України Г.Сартинський та головний тренер жіночої збірної України О.Слюсарчук.

До змагань на Кубку не допустили команди рф та білорусі, повідомляє Посольство України в Азербайджані.

Як повідомляв портал, український спортсмен став найсильнішим чоловіком у Європі. Почесний титул "Найсильніший чоловік Європи -2022" здобув громадянин України Олексій Новиков. Спортсмен виступив на змаганнях серед стронгменів у Лідсі, що знаходиться у Великобританії. Відомо, що за цей титул боролися у фіналі шотландець, грузин та українець. Олексію Новикову вдалося набрати 52 очки в заліковому підсумку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини