Головна Новини Спорт гольф Кліматична криза: чому поля для гольфу руйнують планету
commentss НОВИНИ Всі новини

Кліматична криза: чому поля для гольфу руйнують планету

Очікується, що незабаром поля для гольфу перетворяться на болота

8 грудня 2021, 19:02
Поділіться публікацією:

Приблизно 30 полів для гольфу в окрузі Солт-Лейк, штат Юта, споживають близько 9 мільйонів галонів води на день, щоб залишатися стабільно зеленими – це понад 13 басейнів олімпійського розміру. Про це повідомляє CNN.

Кліматична криза: чому поля для гольфу руйнують планету

Поля для гольфу у кризовому становищі - CNN

Догляд за дерном на полях для гольфу також означає використання вуглецевих добрив, багато скошування і, у багатьох випадках, очищення ділянок від дерев, які вбирають вуглекислий газ, щоб звільнити місце для довгих територій для гольфу.

Вплив гольфу на клімат і навколишнє середовище призвів до все більших закликів змінити цей вид спорту — наприклад, грати на сухих полях, як це любить легенда гольфу Тайгер Вудс.

І це не просто врятувати планету, а врятувати сам спорт, оскільки кліматична криза загрожує перетворити багато трас на каламутні болота.

Президент Американського товариства архітекторів полів для гольфу (ASGCA) Джейсон Страка розповів CNN Sport, як кліматична криза вплинула на гольф у Флориді, якій загрожує повінь, а також в Огайо та Юті, які постраждали від теплішої, ніж зазвичай, погоди та навіть посухи.

"Раніше клуби ніколи не закривалися після дводюймового дощу, а тепер закриваються", – сказав Страка.

У Маямі влада підіймає громадські стоки мінімум до 3,4 фута, але понад 50% трас у місті знаходяться під цим мінімумом, що викликає тривогу. Страка сказав, що скоро всі поля перетворяться на болота.

Як повідомляли раніше "Коментарі", у дворі одного з приватних будинків Канади сталася ДТП. Собака породи кане-корсо "викрав" гольф-кар своїх господарів. Чотириногий заліз у транспорт і випадково натиснув на педаль акселератора. Наголошується, що далеко пес не поїхав. Усього за кілька метрів на нього чекало зіткнення з припаркованим позашляховиком. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини