Головна Новини Спорт футбол "Золотий м'яч-2021": хто стане володарем найпрестижнішої футбольної нагороди
commentss НОВИНИ Всі новини

"Золотий м'яч-2021": хто стане володарем найпрестижнішої футбольної нагороди

Ім'я переможця вже відоме, однак його тримають у таємниці

29 листопада 2021, 16:00
Поділіться публікацією:

У понеділок, 29 листопада, у Парижі буде оголошено ім'я володаря "Золотого м'яча-2021", яким щорічно відзначають найкращого футболіста світу. Про це повідомляє Depo.Сектор.

"Золотий м'яч-2021": хто стане володарем найпрестижнішої футбольної нагороди

Нагорода "Золотий м'яч" - фото з відкритих джерел

До списку увійшли 29 футболістів, які відзначилися за 2021 рік. Серед претендентів є Роберт Левандовскі ("Баварія"), Жоржіньо ("Челсі"), Кріштіану Роналду ("Манчестер Юнайтед"), Кіліан Мбаппе (ПСЖ) та інші. Нині саме аргетинський футболіст Мессі є фаворитом у боротьбі за нагороду.

"Ліонель – дуже важливий гравець у складі ПСЖ. Він унікальний футболіст. Коли в команді такий гравець – це привілей. Вважаю, що Лео – фаворит у боротьбі за "Золотий м'яч". Я завжди захищатиму партнерів по команді. І я бажаю йому успіху", — зазанчає захисник ПСЖ Серхіо Рамос сосовно шансів нападника команди здобути "Золотий м'яч". 

На цей момент Ліонель Мессі вже володіє шістьома "Золотими м'ячами". Раніше він отримував його у 2009, 2010, 2011, 2012, 2015 та 2019 роках.

Головний редактор видання France Football, що організовує вручення нагороди, Паскаль Ферре зізнався, що переможець уже відомий, однак відмовився оголошувати його ім'я.

"Гравець уже знає. Ми зробили з ним велике інтерв'ю, фотосесію. Все було таємно, ніхто зі сторонніх про це не знає. Переможець був у захваті, як і всі попередники. Футбольні фанати також будуть раді дізнатися володаря 65-го "Золотого м'яча". Я в цьому впевнений", — повідомляє Паскаль. 

Як повідомляли раніше "Коментарі", Ліонель Мессі отримав шостий "золотий м'яч" і випередив за кількістю нагород Кріштіану Роналду. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини