Головна Новини Спорт футбол Збірна України обіграла Швецію і вийшла в 1/4 фіналу Євро-2020
commentss НОВИНИ Всі новини

Збірна України обіграла Швецію і вийшла в 1/4 фіналу Євро-2020

У заключному овертаймі Україна зуміла дотиснути Швецію

30 червня 2021, 00:53
Поділіться публікацією:

Збірна України обіграла національну команду Швеції в додатковий час у матчі 1/8 фіналу Євро-2020 і вийшла у чвертьфінал турніру. Основний час зустрічі на стадіоні "Хемпден Парк" в Глазго завершилася з рахунком 1: 1. В овертаймі перемогу нашій команді приніс Артем Довбик.

Збірна України обіграла Швецію і вийшла в 1/4 фіналу Євро-2020

Євро-2020 (фото з відкритих джерел)

Шевченко випустив з перших хвилин Сидорчука і Степаненко, які до цього грали по черзі. І взагалі вибрав схему в п'ять захисників, використовуючи на цій позиції і Олександра Зінченка. Також здивувала відсутність в старті Руслана Малиновського, який був незадоволений своїм виступом на Євро-2020. Українці таки забили першими на 27-й хвилині. Ярмоленко з правого флангу віддав шикарний пас в штрафну на Зінченка, Олександр підробив м'яч і майстерно пробив голкіпера 1: 0. Початок другого тайму вийшло дуже гарячим.

На початку другого тайму обидві команди обмінялися ударами в штангу. В українців близьким до забитого м'яча був Сидорчук, а у шведів знову був небезпечний удар від Форсберг. Швеція з кожною хвилиною додавала в грі та в небезпечних моментах. Удар Деяна Кулусевскі відбиває Бущан. Ще один постріл від Форсберг — і за Україну "грає" перекладина. Українська команда відповіла ударом Ярмоленка метрів з 14-ти та прямо в руки воротарю шведів.

У чвертьфіналі збірна України зіграє з Англією. Ігри наступної стадії плей-офф відбудуться 2-3 липня.

Нагадаємо, головний тренер "Динамо" Мірча Луческу висловив своє припущення щодо того, хто стане переможцем Чемпіонату Європи з футболу (Євро-2020). Про це пише профільне видання sport.ua. "Італія виграє чемпіонат. Поки що більше всіх мене вразила саме збірна Манчіні. Вони показали більше, ніж будь-хто інший, що є командою", — сказав Луческу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ФУТ

30 червня 2021, 00:27

https://www.youtube.com/watch?v=KbVw_BpiZHc

Макс

30 червня 2021, 00:21

На малюнку шведи, поставте фото наших героїв. та справте останній абзац, там Україна в чвертьфіналі, а не шведи... :)


Новини