Яку травму отримав Бєсєдін у матчі зі Швецією

Лікарі розповіли, яких ушкоджень зазнав центрфорвард збірної України

Лікарі футбольного клубу "Динамо Київ", за який грає форвард збірної України Артем Бесєдін, обстежили травмованого футболіста. Про це повідомляє пресслужба клубу.

За словами "динамівського" лікаря Андрія Шморгуна, попередньо, Бесєдіну не буде потрібна операція, а лікувати його будуть консервативно.

"На знімках МРТ у нього є часткове пошкодження задньої хрестоподібної зв'язки, часткове пошкодження внутрішньої й зовнішньої бічної зв'язок, а також перелом виростків стегнової кістки без зміщення. Від удару прямою ногою у Бесєдіна сталася гіперекстензія (перерозгинання) в колінному суглобі, яка викликала значну травму" , - сказав Шморгун.

Зараз спортсмен знаходиться в Києві, куди прилетів сьогодні вранці.

Нагадаємо, що під час вчорашнього поєдинку зі збірною Швеції Артем Бесєдін отримав серйозну травму після грубого порушення правил шведом Маркусом Даніельссон вже у додатковий час за нічийного рахунку 1:1. Деталі шукайте в нашому матеріалі.

Але, попри грубу гру, Україна здобула перемогу над Швецією з рахунком 2:1. Протистояння між збірними відбулося на стадіоні "Хемпден Парк" у шотландському Глазго. У чвертьфіналі Євро-2020 наші футболісти виступлять проти англійських. Гра відбудеться 3 липня о 22:00 за київським часом. На думку тренера збірної Андрія Шевченка, українська команда була готова до будь-якого розвитку подій, яке могло статися на шотландському стадіоні. Тренер наших співвітчизників запевняв, що суперник буде зосереджений і сильний, проте й українці - не ликом шиті.