Головна Новини Спорт футбол Які українські футболісти подорожчали після Євро-2020
commentss НОВИНИ Всі новини

Які українські футболісти подорожчали після Євро-2020

Більше інших додав у ціні Олександр Зінченко

15 липня 2021, 21:00
Поділіться публікацією:

П'ять футболістів з України подорожчали після своєї участі в Чемпіонаті Європи з футболу. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на дані про вартість гравців авторитетного порталу Transfermarkt.

Які українські футболісти подорожчали після Євро-2020

Олександр Зінченко подорожчав найбільше (фото з відкритих джерел)

Так, у повідомленні зазначено, що найбільше подорожчав півзахисник "Манчестер Сіті" Олександр Зінченко, а саме додав у ціні на 3 мільйони євро. Тепер футболіст оцінюється у 28 мільйонів євро.

Друге місце в рейтингу зайняв форвард "Гента" Роман Яремчук. Його трансферна вартість підвищилася на 2,5 мільйона євро і тепер становить 17,5 мільйона.

Почесне третє місце зайняв захисник "Динамо" Ілля Забарний. Гравець став дорожчим на 6 мільйонів євро. Тепер його трансферна вартість складає 11 мільйонів.

Замикають п'ятірку футболістів, які піднялися в ціні, воротар "Динамо" Георгій Бущан (із 5 до 7,5 мільйона євро) і форвард "Дніпра-1" Артем Довбик (з 1 до 1,5 мільйона євро).

Відомо, що найдорожчим українським футболістом наразі є півзахисник Руслан Малиновський. Його трансферна вартість після Чемпіонату Європи з футболу не змінилася і становить 30 мільйонів євро.

Нагадаємо, що видання "Коментарі" інформувало своїх читачів про те, скільки заробила збірна України на Євро-2020. Українська команда заробила 16 мільйонів євро під час свого виступу на Чемпіонаті Європи з футболу.


Вихід української команди до фінальної частини Євро-2020 автоматично приніс Українській асоціації по футболу 9,25 мільйона євро. 1,5 мільйона євро принесла перемога над командою Північної Македонії в груповому етапі. Тоді українська команда перемогла своїх суперників з рахунком 2:1. Ще два мільйони євро додаються до виплати за вихід команди в 1/8 фіналу. 3,25 мільйона євро національна збірна заробила за вихід у чвертьфінал чемпіонату. Таким чином, загальна сума української команди становить 16 мільйонів євро.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини