Головна Новини Спорт футбол Як тренер збірної Англії прокоментував скандальне пенальті в грі з Данією
commentss НОВИНИ Всі новини

Як тренер збірної Англії прокоментував скандальне пенальті в грі з Данією

На думку Гарета Саутгейта, Данія була дуже сильним суперником, хоча багато хто її й недооцінював

8 липня 2021, 13:19 comments1674
Поділіться публікацією:








Із відривом завдяки забитому пенальті збірна Англії змогла обійти датчан і потрапити до фіналу Чемпіонату Європи з футболу. Дуже багато хто скептично ставиться до переможного голу англійців. Однак, на думку тренера Гарета Саутгейта, його хлопці заробили перемогу абсолютно чесно, повідомляє "24 канал".

Як тренер збірної Англії прокоментував скандальне пенальті в грі з Данією

Тренер збірної Англії Гарет Саутгейт. Фото із відкритих джерел

Наставник команди Англії відзначив, що дуже пишається тим, як зіграла англійська збірна, а також тим, що є частиною всього, що відбувається. До слова, виступаючи після матчу, Саутгейт згадав і гру проти українців. За його словами, із підопічними Андрія Шевченка матч був доволі легким, а ось збірна Данія далася англійцям не дуже просто.

"Данія дуже недооцінена, — підкреслив тренер команди Англії, — вони створили нам багато проблем".

Гарет Саутгейт вважає, що перемогти суперника англійцям вдалося завдяки неймовірним зусиллям. Пенальті Стерлінга, яке багато вболівальників вважають зарахованим несправедливо, тренер розцінює, навпаки, позитивно.

"Я не бачив епізоду з пенальті, тому не знаю, як там все сталося. Є VAR (система відеодопомоги для арбітрів — ред.), вважаю, там все перевірили і погодилися з рішенням судді", — зазначив Саутгейт.

За його словами, кінцівка гри вийшла навіть для англійців трохи нервовою, але це було того варте.

Особливих коментарів щодо очікувань від фінальної зустрічі з італійською збірною тренер Англії не давав. Зазначив лише, що згоден щодо того, що команда Італії зараз знаходиться у відмінній формі і має чимало досвіду. Наставник Англії сподівається, що майбутня гра за звання кращої команди Європи буде приголомшливою.

Нагадаємо, що перемогу у Данії англійцям вдалося урвати вже в овертаймі поєдинку. Гра закінчилася з рахунком 2:1 на користь підданих королеви Єлизавети II.

До слова, "Коментарі" також повідомляли, чому тренер данців відкрито висловлює невдоволення суддями, які стежили за поєдинком Англія-Данія. Подробиці — в нашому матеріалі.

Крім іншого, на порталі ви можете дізнатися про те, як у світі відреагували на пенальті, забите Рахімом Стерлінгом в півфіналі "Євро-2020".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Монте кристо

8 липня 2021, 12:37

А що він мав сказати ??? Пеналя не було, а мої лохи його забили !!! Це те саме що Лінекер сказав про те, що червоної картки не було на Бєсєдіні в матчі з Шведами. Якби так завалили прямою ногою шведи Пікфорду чи Кейну. Що б тоді сказав цей МУДАК ???


Новини