Головна Новини Спорт футбол «Я міг би сьогодні розстріляти росіян. Вони дикуни» - польский футболіст
commentss НОВИНИ Всі новини

«Я міг би сьогодні розстріляти росіян. Вони дикуни» - польский футболіст

Польський гравець, який на початку 2014 говорив, що не зможе стріляти в росіян змінив свою думку через повномасштабне вторгнення.

12 січня 2023, 19:18
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Польський футболіст українського походження Тарас Романчук, який виступає за команду "Ягеллонія" розповів як війна в Україні вплинула на його життя. Романчук вважає, що "міг би сьогодні розстріляти росіян". Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання Onet.

«Я міг би сьогодні розстріляти росіян. Вони дикуни» - польский футболіст

Тарас Романчук. Фото з відкритих джерел

Капітан польської команди згадав найгірші кадри, які він міг спостерігати в ЗМІ, де показували братські могили з тілами дітей.

"Що не так зробили ці маленькі створіння? Адже деяким із цих дітей було по три роки. Вони дикуни, інакше цих людей не назвеш", — говорить Романчук.

Видання згадало слова футболіста 2014 року, коли Романчук сказав, що "Путін тиран, але я б не зміг стріляти в його співвітчизників".

"Я міг би сьогодні розстріляти росіян. Якби вони напали на моє місто, пройшли по моїй вулиці, я був би на це здатний. Так чи інакше, коли почалася війна, я вирішив навчитися стріляти", — каже польський гравець українського походження.

Таким чином Романчук зміг навчитись стріляти з карабіна М4, автомату Калашникова, рушниці та пістолета.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про 10 прогнозів на 2033 рік. Експерти передбачають розпад Російської Федерації на менші державні утворення, а також прогнозують майбутній напад Китаю на Тайвань.

Також "Коментарі" писали про те, що російські військові намагаються ввести в оману українські сили. Росіяни переодягаються в форму Збройних сил України та планують вчинити провокації з мирним населенням. Центру національного супротиву, який був створений Силами спеціальних операцій ЗСУ повідомив, які відрізнити росіян від українців.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини