Вони подумали, що футболіст пожартував, але через мить він помер на футбольному полі (ВІДЕО)

У Нігерії помер футболіст під час матчу.

­Трагічний випадок у Нігерії, де під час матчу футболіст впав на поле і невдовзі помер. У мережу потрапив запис трагічного падіння. Ймовірно, якби інші присутні на полі вчасно відреагували на непритомність 31-річного футболіста, чоловік міг би жити далі.

Трагічна подія сталася в місті Леккі в Нігерії. Під час гри на футбольному полі Green Field один із гравців знепритомнів і впав. На записі, який потрапив в мережу, видно, як він біжить, потім нахиляється і падає на поле. Спочатку на нього ніхто не звертає уваги, вважаючи, що 31-річний хлопець жартує чи симулює.

Не переживай за нього. Мабуть, він жартує, - прокоментували гравці.

Один із них навіть запропонував напоїти 31-річного хлопця алкоголем, щоб допомогти.

Ніхто з присутніх на полі навіть не намагався реанімувати 31-річного гравця. Коли він довго не вставав, нарешті викликали швидку. На момент прибуття рятувальників у чоловіка ще був пульс. Невдовзі він помер дорогою до лікарні.

На підставі повідомлення слідчо-оперативна група відвідала місце футбольного матчу, а також лікарню, де оглянули тіло та зробили фото. Розслідування трагічного випадку триває. Про це у Twitter написав речник місцевої поліції Бенджамін Гундейн.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про дату, коли Ліонель Мессі знову повернеться до "Барселони".

Також "Коментарі" писали про скандал в українському спорті. Чемпіон Європи з гімнастики не потрапив у список з десяти спортсменів, які мають поїхати на Чемпіонат світу. Через це українець вирішив піти з команди, поки в ній не зміниться керівництво.