Головна Новини Спорт футбол Голова Кіровоградського футболу різко висловився про спроби Суркіса "насолити" УАФ
commentss НОВИНИ Всі новини

Голова Кіровоградського футболу різко висловився про спроби Суркіса "насолити" УАФ

Віктор Безсмертний різко висловився про спроби Суркіса "насолити" УАФ через парламентську ТСК

13 липня 2020, 18:44 comments1045
Поділіться публікацією:
Колишній глава УАФ (раніше — ФФУ, — прим.), нині — діючий народний депутат Григорій Суркіс "ставить палки в колеса" чинного президента асоціації Андрія Павелка". З цією метою і створена так звана футбольна парламентська футбольна ТСК, яка півроку займалася питанням будівництва футбольних майданчиків. Про це заявив голова Кіровоградської асоціації футболу Віктор Безсмертний.

"Моя особиста думка, що робота цієї ТСК не доцільна. Вона заангажована, і всім зрозуміло, звідки вітер дме з боку колишнього керівника ФФУ Григорія Михайловича Суркіса. Я впевнений, що якби з боку Павелко були якісь зловживання, правоохоронці з цим давно б розібралися", — говорить він.

Безсмертний зазначив, що у звинуваченнях Павелко щодо розтрати бюджетних коштів відсутній здоровий глузд і банальна логіка. Оскільки на будівництві футбольних полів асоціація не освоювала і не витрачала жодної копійки держкоштів.

"Яке відношення має УАФ і Павелко до цих майданчиків, якщо все, що зробив Павелко — це допоміг, щоб держава виділила кошти на будівництво цих майданчиків. Він був головою бюджетного комітету, і це була його робота. Надалі це робилося на місцях, і якщо десь щось і могло бути — то це вже питання до обласним адміністраціям, наприклад. Але явно не до УАФ, тому що вона ці майданчики не будувала", — додав він.

У продовженні роботи футбольної ТСК ще на півроку Безсмертний не бачить ніякого сенсу. Робота членів комісії вже довела свою неефективність, і вона зводиться до дискредитації футбольного співтовариства в цілому, вважає функціонер.

"Вони (ТСК, — ред.) не дають працювати УАФ, і нам на місцях. Набридли ці всі розборки і неадекватні речі. Нехай припиняють, і займаються тими справами, які важливі і на порядку денному", — підкреслив Безсмертний.

Наостанок голова кіровоградського футболу порадив членам ТСК переконатися в ефективності програми з будівництва футбольних майданчиків і проінспектувати їх у регіонах.

"Подивіться, як діти в селах задоволені. Скільки дітей відірвали від вулиці і долучили до спорту", — додав він.

Нагадаємо, футбольна ТСК була створена в листопаді минулого року. 15 травня її повноваження закінчилися.

Тепер у Раді повинні вирішити, чи продовжувати роботу комісії ще на півроку. Питання про це чотири рази стояв у порядку денному парламенту, але так і не був заслуханий.

Депутати зізнаються, що голосів за футбольну ТСК немає. А тому питання все це час знімали з розгляду нібито на особисте прохання Григорія Суркіса.

Додамо, що самі футболісти у роботі парламентської комісії теж вбачають спробу тиску на УАФ і її керівництво. Припинити це Раду відкрито закликали Ротань, Блохін, Шевченко, Дем'яненко та інші.

Голова Кіровоградського футболу різко висловився про спроби Суркіса "насолити" УАФ



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини