Головна Новини Спорт футбол Від раку помер футболіст італійського ФК
commentss НОВИНИ Всі новини

Від раку помер футболіст італійського ФК

Футболіст боровся зі своєю хворобою протягом довгого часу

24 лютого 2021, 10:04 comments1806
Поділіться публікацією:

Стало відомо про смерть молодого футболіста Віллі Брасіано Та Бі, який був півзахисником у футбольному клубі "Атланта". Його серце перестало битися на 22-му році життя. Про це інформує Fanpage.it.

Від раку помер футболіст італійського ФК

Помер футболіст Віллі Брасіано Та Бі - фото: Forzapescara

За словами джерела, футболіст довгий час боровся з раком печінки. Останні кілька місяців він провів на батьківщині разом зі своєю сім'єю. Вчора, 23 лютого, було повідомлено про його смерть. Інформацію про це підтвердили на сторінці футбольного клубу в Instagram.

"Ми з глибоким хвилюванням поділяємо біль членів сім'ї через передчасну смерть Віллі Брасіано Та Бі. Його мрія занадто рано була зруйнована ... Віллі, спочивай з миром ", — написали його колеги в Мережі.

Віллі Брасіано Та бі народився в місті Диво, що в країні в Кот-д'Івуар, в Західній Африці. Він був вихованцем таких футбольних клубів як Муссу, Аджаму та академії АСЕК Мімозас. Крім того, він виступав за збірні U-17 та U-20.

Поповнив склад футбольного клубу "Атланта" Віллі Брасіано Та Бі в січні 2019 року. Вже незабаром він став лідером юнацької команди. Однак його кар'єра футболіста закінчилася 14 червня 2019 роки після матчу проти міланського "Інтера". У спортсмена було виявлено дуже серйозна хвороба, яка не дозволила йому продовжити свій шлях у світі футболу, а пізніше обірвала його життя.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв про те, що американська телеведуча раптово померла на наступний день після того, як зробила вакцинацію від COVID-19. Крім того, сайт інформував про смерть відомого російського актора Андрія Мягкова, який свого часу став зіркою фільмів "Іронія долі" і "Службовий роман".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини