Головна Новини Спорт футбол Вболівальники «Динамо» нагадали І.Суркісу в день його народження, що не залишать клуб
commentss НОВИНИ Всі новини

Вболівальники «Динамо» нагадали І.Суркісу в день його народження, що не залишать клуб

Найактивніша частина фанатського середовища київського «Динамо», Ультрас WBC, в 62-й звернулися до власника клубу Ігоря Суркіса в день його народження

22 листопада 2020, 19:49
Поділіться публікацією:








"Ми не залишимо Динамо. Ми будемо і далі продовжувати їздити на виїзні та відвідувати домашні матчі. Якщо раніше ми це робили для того, щоб підтримати команду, то зараз для нагадування того факту, що Суркіси і Луческу — це величезна ганьба для історії Великого клубу Динамо Київ. Ми сподіваємося, що ця чорна смуга скоро пройде і ми знову почнемо підтримувати команду".

Вболівальники «Динамо» нагадали І.Суркісу в день його народження, що не залишать клуб

Ультрас проти Суркіса

За даними сайту Команда.Онлайн, динамівські вболівальники не можуть пробачити Ігорю і його старшому брату Григорію Суркісу створення схеми ухилення від сплати в повному обсязі податків, що практикується в "Динамо", яка завдає величезної економічної шкоди державі Україна.

Крім цього фани відрито виступають проти використання клубу в "справі приватизації ПриватБанку" і відвертого крену в бік тісних зв'язків власника клубу з проросійською партією ОПЗЖ.

Один з лідерів динамівських ультрас, економіст Віталій Шеремета впевнений:

"Ігор Суркіс сприймає "Динамо", як бізнес. Але це не його бізнес! Він не збудував клуб з нуля. Він взяв у 1993-му році готовий бренд. Не факт, що, якби в клубі залишився Безверхий (1-й президент ФК "Динамо" Київ — прим.ред.) було б гірше. Не факт, що, якби клуб був побудований за прикладом "Барселони", де президента обирають уболівальники, було б гірше.

За минулі роки нічого не змінилося. Як був безлад, так він і залишився. У "Динамо" повинен бути прозорий аудит і прозорі фінанси. Прозорим повинно бути все.

У Суркісів була така можливість зробити це ще в 1993-му році. Вони побудували іншу модель, в якій на інших юридичних особах знаходяться активи, максимально використовуються офшори, де мінімізуються податки.

Якщо хтось захоче розібратися, що відбувається в клубі, то прогнози несприятливі, тому що "Динамо" Київ, як юридична особа може припинити своє існування. І це через Суркісів. Це вони взяли бренд і зробили з нього офшорну компанію.

У "Динамо" є спеціальна людина, яка з самого початку веде особисті та клубні фінансові справи Суркісів (перший віце-президент — Віталій Сівков — прим. Ред.). Ігор йому довіряє, і він займається цими схемами. Всі вони допотопні, вони легко розкриваються", — резюмував Шеремета.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини