Головна Новини Спорт футбол Український клуб посів друге місце у рейтингу європейських команд, які найменше пропустили
commentss НОВИНИ Всі новини

Український клуб посів друге місце у рейтингу європейських команд, які найменше пропустили

Складено рейтинг клубів із найкращим захистом у Європі

10 лютого 2022, 17:03
Поділіться публікацією:

Захисна лінія київського "Динамо" є практично найкращою серед усіх європейських клубів цього сезону. Про це повідомляє видання "Tuttomercatoweb".

Український клуб посів друге місце у рейтингу європейських команд, які найменше пропустили

"Динамо", Фото: офіційний сайт клубу

Уточнюється, що захисний рейтинг очолив нідерландський "Аякс", який пропустив лише 5 голів. А ось на другому рядку розташувалося українське "Динамо", якому суперники забили 9 голів у поєдинках УПЛ. Завершують п'ятірку грецький "Олімпіакос" (11 пропущених голів), лісабонський Спортінг (13 голів) та англійський "Манчестер Сіті" (14 голів).

Підкреслимо, що навіть гарний захист не дозволив киянам піти на зимову паузу лідером УПЛ. Команда Луческу поступається двома очками "Шахтарю". Гірники у свою чергу мають найкращий напад у чемпіонаті України. Цієї зими вони поповнили свій бразильський десант ще й вінгером "Аякса" — Давидом Нересом.

Раніше портал "Коментарі" писав, що "Динамо" зіграло свій останній товариський поєдинок на тренувальних зборах у Туреччині. Суперником чемпіона України була команда "Широкі Брієг", що представляє Боснію та Герцеговину. Кияни переконливо розгромили супротивників із рахунком 4:1. Уточнюється, що динамівці на кілька днів повернуться до столиці України. А вже у неділю, 13 лютого, команда знову вирушить до Туреччини на заключний збір, який триватиме до 22 лютого. Після цього вони повернуться в Україну і будуть готуватися до першого матчу другої частини сезону в УПЛ.

Також портал "Коментарі" нагадує, що 19 січня, у віці 80 років помер найтитулованіший норвезький тренер, знаменитий наставник "Русенборга" та збірної країни Нільс Арне Егген. В останні роки у фахівця були серйозні проблеми зі здоров'ям. 2015 року Нільсу Арне пересадили нирку, 2018 року ампутували праву ногу, а 2019 року – ліву. Раніше він тренував "Русенборг" та вибивав Динамо з Ліги Чемпіонів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини