Головна Новини Спорт футбол Український футболіст загинув у страшній ДТП під Івано-Франківськом: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Український футболіст загинув у страшній ДТП під Івано-Франківськом: подробиці

Футболіст помер в лікарні

19 липня 2021, 21:50 comments1452
Поділіться публікацією:

Місцевий футболіст Ігор Цимбалістий потрапив у страшну аварію в Івано-Франківській області. Спортсмен перебував в автомобілі Renault. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомляє  поліція Івано-Франківської області.

Український футболіст загинув у страшній ДТП під Івано-Франківськом: подробиці

Ігор Цимбалістий (фото з відкритих джерел)

У повідомленні йдеться, що трагедія сталася в Бурштині. Водій автівки, не впоравшись з керуванням, виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся з вантажним автомобілем Tata.  У поліції повідомили, що ДТП сталася сьогодні о 06:15 ранку. За кермом вантажівки знаходився 27- річний житель Львівщини. Чоловік здав усі аналізи медикам. Виявилося, що він був тверезий. Його пасажир та він отримали легкі травми.

Український футболіст загинув у страшній ДТП під Івано-Франківськом: подробиці - фото 2

А 36-річний водій легкового автомобіля від отриманих травм помер на місці.  Трьох інших пасажирів доправили в лікарню. 

Пізніше в Івано-Франківській обласній асоціації футболу повідомили, що в лікарні від отриманих травм пішов з життя 31-річний нападник Ігор Цимбалістий.

Український футболіст загинув у страшній ДТП під Івано-Франківськом: подробиці - фото 3

Стало відомо, що 31-річний спортсмен грав за такі місцеві команди: бурштинський "Енергетик", "Єдність" та "Прикарпаття-Тепловик".

 Нагадаємо, що видання "Коментарі" інформувало своїх читачів про те, що помер колишній футболіст української збірної. Колишній гравець Української збірної з футболу Сергій Ателькін помер у віці 48 років.

Про смерть Ателькіна стало відомо сьогодні вранці, 1 жовтня. Довгий час Сергій Ателькін грав саме за "Шахтар". Разом з донецьким клубом він став чемпіоном України. А ще чотири рази вигравав Кубок України. Всього за гірників Ателькін зіграв 265 матчів і забив 82 голи. Свого часу він також виступав за італійський "Лечче", португальську "Боавішту", українські "Кремінь" і "Металург". У складі збірної України провів два матчі. Завершивши кар'єру футболіста, Сергій Ателькін повернувся в донецький "Шахтар" і працював тренером-селекціонером.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини