Головна Новини Спорт футбол Найскандальніший матч УПЛ тривав більше 4 годин через 3 повітряні сирени
commentss НОВИНИ Всі новини

Найскандальніший матч УПЛ тривав більше 4 годин через 3 повітряні сирени

За новим регламентом футбольні матчі потрібно зупиняти з моменту сигналу повітряної тривоги, а після її завершення догравати. Це і відбулося на футбольному матчі "Рух" - "Металіст".

24 серпня 2022, 19:27
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

В День Незалежності України відбулося кілька футбольних матчів. В одному з них винниківський "Рух" приймав харківський "Металіст". Це був звичайний матч для української футбольної спільноти, який розпочався о 15:00. Так за Металіст на 37 хвилині забив Євген Підлепенець. А через кілька хвилин "Рух" зрівняв рахунок завдяки точному удару Юрія Климчука.

Найскандальніший матч УПЛ тривав більше 4 годин через 3 повітряні сирени

Футбольний матч тривав більше 4 годин. Фото з відкритих джерел

Перший тайм вже майже завершувався і на 44 хвилині матчу пролунала повітряна тривога. Це означало, що матч призупинено до її відбою. Матч було відновлено через 50 хвилин.

Цікавим є те, що тренер винниківського "Руху" наполягав на дограванні матчу під час сирени:

Та дайте вже дограти ті дві хвилини! – кричав на стадіоні Григорій Козловський.

Далі пригоди на матчі не закінчились, адже у другому таймі на 53 хвилині прозвучала ще одна повітряна тривога. І суддя знову зупинив гру. Цього разу повітряна тривога тривала 70 хвилин і була скасована о 18:01.

У коментарях футбольний експерт Андрій Сеньків повідомив, що ніхто не знав, що робити під час повітряної тривоги.

На стадіоні кілька укриттів, одне для журналістів і представників клубів, інше – для гравців і тренерів.  зазначив футбольний експерт та youtube-блогер.

Також Сеньків додав:

Козловський не хотів спочатку йти в укриття, а потім пішов і там бухає зі своїми друзями.

Гравці вийшли на поле та збирались дограти поєдинок. На 66 хвилині за "Металіст" забив гол Максим Прядун, який вийшов на заміну на 65 хвилі матчу. А на 78 хвилині поєдинок було зупинено вже втретє. Цього разу сирена тривала понад 30 хвилин, але матч все ж таки був дограний та закінчився перемогою харківського "Металіста" з рахунком 1:2.

Сам матч замість звичних 90 хвилин та 15-ти хвилинної перерви тривав 4,5 години.

Також цікавим є те, що трансляцію цього скандального матчу мала показувати телекомпанія Setanta. Вона виграла тендер на трансляцію усіх матчів Української Прем'єр-ліги, але її не допустили до стадіону. Власник "Руху" Григорій Козловський вирішив, що не буде віддавати телеправа цій компанії та показуватиме матч на клубному youtube-каналі. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

александр

24 серпня 2022, 19:02

только 2 2


Новини