Головна Новини Спорт футбол УЄФА змушує Україну грати ще один матч перед вирішальною грою з Італією: нові подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

УЄФА змушує Україну грати ще один матч перед вирішальною грою з Італією: нові подробиці

Збірна України повинна була провести в листопаді лише один поєдинок

6 листопада 2023, 18:18
Поділіться публікацією:

Вже 20 листопада збірна України проведе вирішальний матч відбору на Євро-2024 проти збірної Італії. Хоча команда Сергія Реброва мала готуватися суто до матчу із італійцями, УЄФА змушує зіграти до цього ще одну гру. Про це повідомляє “ВЗБІРНА”, з посиланням на Віктора Вацка.  

УЄФА змушує Україну грати ще один матч перед вирішальною грою з Італією: нові подробиці

Збірна України перед матчем. Фото з відкритих джерел

“Підстава” від УЄФА

Ви знаєте, що один з наших найважливіших козирів у матчі проти Італії — те, що в італійців 17 листопада гра проти Північної Македонії. Тоді як у нас з'являлось вільне вікно. Ми могли готуватись цілеспрямовано до матчу проти “скуадри адзурри” і сподіватись, що вона витратить багато сил у матчі за 3 дні до нашої очної зустрічі.

Так от. Звичайно, італійці також розуміють наш козир і почали створювати тиск на УЄФА. А УЄФА що? Прогнулася на боці Італії та примушує нашу асоціацію зіграти контрольний матч перед матчем з Італією. 

УЄФА примушує нашу асоціацію зіграти контрольний матч перед матчем проти Італії. Сергій Ребров проти. Він цього не хотів і не планував, але УЄФА тупо нас нагинала. Вони навіть суперника для збірної України знайшли — збірну Лаосу. І схиляла до того, що зіграти треба саме 17 листопада — в один день з матчем Італії проти Північної Македонії.

Збірна України таки зіграє контрольний поєдинок перед матчем з Італією, але зіграє 16 листопада у Гданську. Там команда Сергія Реброва проведе закритий контрольний матч проти місцевої Лехії. Домовилися, до речі, провести по 10 замін, тому глобально вийде ігрове тренувальне заняття, – повідомив Віктор Вацко на своєму YouTube-каналі Вацко Live.

Також, Сергій Ребров висловив свою думку с приводу цього “ВЗІБРНІЙ”. Його спитали чи потрібен зараз спаринг.

Зараз не потрібен, але УЄФА каже нам, що ми повинні грати цю гру. Я вважаю, що він зараз не потрібен, але, на жаль, ми повинні грати цю контрольну гру, – зазначив головний тренер збірної України.

УЄФА змушує Україну грати ще один матч перед вирішальною грою з Італією: нові подробиці - фото 2

Читайте також, що вже завтра донецький “Шахтар” проведе свій четвертий матч в рамках групового етапу Ліги Чемпіонів проти Барселони. Українські глядачі матимуть змогу подивитися цей матч на двох платформах, передають “Коментарі”.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/vzbirna/7068
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини