У мережу потрапило фото Кріштіану Роналду. Воно зібрало мільйони лайків

Португальський футболіст отримав мільйони лайків за фото на своїй сторінці в Instagram

Кріштіану Роналду опублікував у своєму профілі в Instagram фото з тренування на Чемпіонаті світу в Катарі. Фото з футболістом зібрало мільйони лайків. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Instagram португальського футболіста.

Ймовірно це останній чемпіонат світу для Криштіану Роналду. Зараз португальцю вже 37 років. ЧС-2022 в Катарі останній шанс виграти трофей, який досі відсутній в одного з кращих гравців світу. Зі збірною Португалії Криштіану Роналду вигравав Євро-2016 року, а от чемпіоном світу поки не ставав.

Наразі гравці збірної Португалії тренуються до свого першого матчу на Мундіалі, який пройде 24 листопада. Футбольна збірна Португалії гратиме проти команди з Гани.

Кріштіану Роналду поділився фотографією у своєму профілі в Instagram, де показано момент з тренування португальця.

"Хороша енергія, добрі почуття, та сама відданість і та сама концентрація, які ми вкладаємо в кожне завдання. Зосередься! Воля! Віра! Де б ти не був, Португалія, завжди!" – підписав фото Роналду.

Користувачам мережі сподобалося це фото. На момент публікації цієї статті пост вподобали майже 12 мільйонів разів. Нещодавно португалець встановив рекорд та зібрав 500 млн підписників в Instagram. Переглянути фото Кріштіану Роналду в Instagram можна нижче:

Збірна Португалії на груповому етапі Чемпіонату світу зіграє не тільки з Ганою, а й з Уругваєм та Південною Кореєю.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що збірна Англіїзавдала серйозного удару іранській команді забивши шість голів.

Також "Коментарі" писали про відомого іспанського футболіста, який заявив, що він гей.