Головна Новини Спорт футбол Кріштіану Роналду встановив рекорд. Він перша людина в світі, яка досягла такого числа підписників
commentss НОВИНИ Всі новини

Кріштіану Роналду встановив рекорд. Він перша людина в світі, яка досягла такого числа підписників

Португальський футболіст Кріштіану Роналду встановив чергове досягнення - набрав в соціальній мережі 500 млн підписників

22 листопада 2022, 05:30
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Кріштіану Роналду знову увійшов в історію. Однак цього разу його рекорд не стосується футбольної сфери. Португалець першим у світі досяг пів мільярда підписників в Instagram. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Instagram португальського футболіста.

Кріштіану Роналду встановив рекорд. Він перша людина в світі, яка досягла такого числа підписників

Кріштіану Роналду встановив рекорд Instagram по кількості підписників. Фото: з відкритих джерел

Жоден із користувачів цієї соціальної платформи поки не досяг такого результату. Це лише підтверджує, що сьогодні Кріштіану Роналду є однією з найважливіших маркетингових особистостей у світі.

Немає сумніву, що Роналду завдячує такому величезному охопленню та такій кількості підписників своїй чудовій футбольній кар’єрі та добре керованим соціальним мережам. У його фахівців з маркетингу є привід для святкування. Досягти 500 млн підписників — це рекорд.

Легендарний футболіст надзвичайно активний у соціальних мережах, що дозволило йому роками будувати свій бренд у маркетинговому просторі. Попри те, що сьогодні футбольні показники Роналду значно нижчі від очікувань, це не заважає йому здобувати більше шанувальників, які хочуть стежити за подіями його спортивного та особистого життя.

Португалець перетворює своїх підписників на гроші, які платять спонсори для розміщення реклами у профілі зірки. Нещодавно британські журналісти повідомили, що за один пост футболіст може отримати близько 70 млн гривень.

Друге місце в рейтингу посідає його одвічний суперник Мессі. На аргентинського футболіста підписано 376 млн людей. На третьому місці популярна знаменитість Кайлі Дженнер – 373 млн.

Попередні 400 млн підписників португалець святкував у лютому 2022 року.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що данці прийняли радикальне рішення перед ЧС-2022 в Катарі.

Також "Коментарі" писали про відомого іспанського футболіста, який заявив, що він гей.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини