Головна Новини Спорт футбол Таблиця коефіцієнтів УЄФА: що змінилося для України за підсумками матчів єврокубків
commentss НОВИНИ Всі новини

Таблиця коефіцієнтів УЄФА: що змінилося для України за підсумками матчів єврокубків

Україна скорочує відставання від Сербії

10 листопада 2023, 16:24
Поділіться публікацією:

Українські клуби донецький “Шахтар” та луганська “Зоря” провели свої матчі в єврокубках на цьому тижні. Скільки балів принесли їхні виступи Україні в таблицю коефіцієнтів УЄФА, розібралися “Коментарі”.

Таблиця коефіцієнтів УЄФА: що змінилося для України за підсумками матчів єврокубків

Сікан забиває "Барселоні". Фото пресслужба "Шахтаря"

Своєю сенсаційною перемогою над “Барселоною” донецький “Шахтар” приніс Україні 0,400 бала в таблицю коефіцієнтів УЄФА. Були очікування, що “Зоря” також зможе принести хоч якість бали, проте луганська команда не змогла вирвати бодай нічию в матчі з ізраїльським “Маккабі Тель-Авів”. До речі завдяки цій перемозі Ізраїль, який йде 18 наблизився до нас на відстань 0,125 бала. Україна залишається 17, а попереду Сербія, яка цього тижня не набрала очок, внаслідок чого ми скоротили відставання до 0, 775.

Таблиця коефіцієнтів УЄФА: що змінилося для України за підсумками матчів єврокубків - фото 2

Перемога “Шахтаря” 

В першому таймі “Барселона” звично більше тримала м’яч у себе, але не створювала якихось небезпечних моментів. “Шахтар” навпаки вибігав у швидкі атаки та створював гостроту як, наприклад після майже виходу віч-на-віч, Микола Матвієнко потужно пробив, але прямо в Тер Штегена. Ця гострота дала свої плоди на 40 хвилині після швидкої атаки Гочолеішвілі знайшов подачею в штрафному Данила Сікана, який красиво головою переправив м’яч в дальній кут. 

Після перерви каталонці активізувалися та почали все більше і більше тиснути на ворота гірників. Так деякі небезпечні моменти створювались, але їх було не настільки багато. “Шахтар” навіть зумів забити другий гол, але його скасовували через офсайд. В підсумку “Барселона” так і не змогла зрівняти рахунок. В підсумку 1:0 сенсаційна перемога донецького клубу.

Також зазначимо, що на цих вихідних в Українській Прем’єр-лізі відбудуться вісім матчів 14-го туру. Серед найцікавіших матчі “Шахтаря” проти “Дніпра-1” та лідера чемпіонату “Кривбасу” проти “Динамо”. Де та коли дивитися матчі читайте в матеріалі “Коментарів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини