Головна Новини Спорт футбол Суперник київського "Динамо" вважає, що у нього хороші шанси перемогти український клуб
commentss НОВИНИ Всі новини

Суперник київського "Динамо" вважає, що у нього хороші шанси перемогти український клуб

Королівська футбольна федерація Нідерландів пішла назустріч представнику країни в Лізі чемпіонів

10 вересня 2020, 16:56
Поділіться публікацією:

Головний тренер голландського клубу АЗ Арне Слот поділився думкою про протистояння з київським "Динамо" в третьому кваліфікаційному раунді Ліги чемпіонів. Про це він повідомив в інтерв'ю голландському виданню voetbalprimeur.nl.

Суперник київського "Динамо" вважає, що у нього хороші шанси перемогти український клуб

"Після перенесення матчу першого туру Ередивізії (Вищої ліги чемпіонату Нідерландів) наші шанси пройти далі значно збільшилися. Принаймні, я так вважаю. Ось якби ми грали в суботу, як це заплановано за календарем, то тоді б могли виникнути проблеми. Що буде далі? Для цього треба пройти "Динамо". Так, уже відомо, що наша пара виходить на переможця ігор "Рапід" — "Гент". Не хочеться їх недооцінювати, але ми виглядаємо краще. але, повторюся, поспішати не будемо ", — сказав Слот.

Як раніше повідомляли "Коментарі", стало відомо, який канал покаже матч київського "Динамо" в Лізі чемпіонів. Ним став "2 +2".

Матч "Динамо" — "АЗ" пройде 15 вересня в Києві на національному спортивному комплексі "Олімпійський". Початок зустрічі — о 19.55.

Нагадаємо, у зв'язку з карантинними обмеженнями результат протистояння вирішиться з одного матчу, який якраз і пройде в Києві.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини