Головна Новини Спорт футбол Стало відомо, як помирилися: перед дзвінком Петракову Малиновський спілкувався з Павелко
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, як помирилися: перед дзвінком Петракову Малиновський спілкувався з Павелко

Саме Павелко зіграв вирішальну роль в залагодженні конфлікту між тренером і футболістом

25 жовтня 2021, 19:05
Поділіться публікацією:








У конфлікті між головним тренером збірної України з футболу Олександром Петраковим і футболістом Русланом Малиновським не правий був, скоріше за все, останній. При цьому жодних змов і капостей ніхто нікому не робив, а все інсайди щодо цього мало схожі на правду. Примирення сторін сталося після дзвінка Малиновського тренеру. Сам же футболіст напередодні поспілкувався з президентом УАФ Андрієм Павелко. Про це повідомив Telegram-канал "Таємниці футболу",

Стало відомо, як помирилися: перед дзвінком Петракову Малиновський спілкувався з Павелко

Руслан Малиновський - фото: Getty Images

"Всі чудово розуміють, що вся відповідальність за результат — на головному тренері. І він приймає рішення кого викликати, а кого ні. І ніхто йому не може нав'язувати того чи іншого гравця, особливо Петракову (хто його знає, той зрозуміє).

З приводу вирішення конфлікту — ми вже загубилися у всіх інсайдах, тому напишемо як було ", — йдеться в повідомленні.

Telegram-канал повідомляє, що Павелко набрав Малиновського, поговорив з ним, дізнався як справи, як настрій, як здоров'я, прозоро натякнув на те, що було б правильно набрати Петракова і так же поговорити, що власне і зробив футболіст.

"Розмова відбулася. Конфлікт залагоджено. Руслан на 99% буде брати участь в наступних іграх команди, якщо звичайно ж не почне погіршувати ситуацію, намагаючись не пошкодити свою "корону". Так, до речі, саме ця "корона" Руслану часто заважає, і саме вона не дозволяла йому зробити цей перший дзвінок. Хоча, ще раз повторимося, що в тій ситуації був неправий сам Малиновський ", — повідомив канал.

Нагадаємо, раніше про роль Павелко в залагодженні конфлікту між Малиновським і Петраковим розповів журналіст Ігор Циганик.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини