Головна Новини Спорт футбол Скільки призових грошей заробила “Зоря” за участь у єврокубках
commentss НОВИНИ Всі новини

Скільки призових грошей заробила “Зоря” за участь у єврокубках

“Зоря” заробила на 41 мільйон менше ніж донецький “Шахтар”

15 грудня 2023, 17:37
Поділіться публікацією:

“Зоря” завершила виступи в цьому сезоні Ліги конференцій розгромною перемогою над “Брейдабліком” 4:0 в останньому турі. Стало відомо скільки луганський клуб заробив за груповий етап, передають “Коментарі” з посиланням на Fotcalc.

Скільки призових грошей заробила “Зоря” за участь у єврокубках

Зоря перед матчем. Фото пресслужба Зорі

Скільки заробила “Зоря”

“Зоря” грала у групі з “Маккабі”, “Гентом” та “Бредабліком”. В підсумку команда зайняла 3 місце здобувши 2 перемоги та одну нічию в шести матчах.  

Загалом клуб заробив майже 5 мільйонів євро за груповий етап Ліги конференцій. З цих 5 мільйонів майже 3 млн євро було здобуто за вихід у груповий етап, 1 мільйон за перемоги над “Брейдабліком”, 166 тисяч за нічию з “Гентом”, а також 66 тисяч нерозподіленого прибутку та 600 тисяч за клубний коефіцієнт. 

Заробіток “Шахтаря”

“Шахтар” гідно виступив у групі з “Барселоною”, “Порту” та “Антверпеном” й залишав шанси на вихід у плей-оф до останнього туру. В підсумку команда вийшла з 3 місця до плей-оф Ліги Європи здобувши 3 перемоги в шести матчах, що також призвело до непоганого фінансового результату. Клуб заробив понад 46 мільйонів євро за груповий етап Ліги чемпіонів.

Зазначимо, що з цих 46 мільйонів понад 15 мільйонів євро було здобуто за вихід у груповий етап, 8,4 мільйона за перемоги над Антверпеном і Барселоною, а також 734 тисячі нерозподіленого прибутку. Найбільш значущий внесок – це понад 21 мільйон євро за клубний коефіцієнт. 

За цими показниками “Шахтар” випереджає такі клуби як “Мілан” та “Бенфіка”, а також “Копенгаген” і “Реал Сосьєдад”, які вийшли у плей-оф.

Нагадаємо, що завершився груповий етап Ліги чемпіонів УЄФА. Таким чином, стало відомо хто вийшов до 1/8 фіналу. Хто став найшвидшим гравцем ЛЧ, читайте в матеріалі “Коментарів”.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини