Головна Новини Спорт футбол Скандал на фіналі Ліги чемпіонів: охоронці намагалися забрати у чоловіка український прапор (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Скандал на фіналі Ліги чемпіонів: охоронці намагалися забрати у чоловіка український прапор (ВІДЕО)

Співробітники стадіону в Стамбулі відзначилися ганебним вчинком

11 червня 2023, 21:45
Поділіться публікацією:

Вчора, 10 червня, пройшов фінальний поєдинок Ліги чемпіонів сезону-2022/2023, де  зустрілися представники англійського "Манчестер Сіті" і міланського "Інтера".  Поєдинок проходив на стадіоні "Олімпійський" в столиці Туреччини — Стамбулі. 

Скандал на фіналі Ліги чемпіонів: охоронці намагалися забрати у чоловіка український прапор (ВІДЕО)

Скандал на фіналі Ліги чемпіонів (колаж з відкритих джерел)

Саме на цій зустрічі відбулась  скандальна історія. Працівники стадіону намагались забрати в одного з вболівальників український  прапор  інформує Telegram-канал "Бомбардир".

На відеоролику можна побачити, як з рук уболівальника, який був  у формі "Манчестер Сіті", стюарди, застосувавши силу, хочуть  відібрати  синьо-жовтий прапор. Вони завдали вболівальнику ударів  по руках і  таки забрали  прапор України. 

Пояснення щодо своїх  дій працівники стадіону  не дають. 

Телеграм-канал інформує, що опісля  багатьох  перемовин вболівальнику таки віддали   прапор України,  але  вивісити його  не дали, побудувавши живий коридор.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що представниця Польщі на Євробаченні прокоментувала скандал через зв'язок її брата з Росією. Виконавиця з Польщі  Бланка, що представляла цю країну в Євробаченні-2023, висловилась  з приводу того, що її брат виступає  за кривавий режим Кремля. Польська знаменитість  розповіла, що вся її  родина підтримує  тільки Україну. З цієї причини їй боляче  через те,  що її брата звинувачують в   підтримці  країни-агресора. Вона додає, що її  рідні ніколи не підтримували РФ. Сама Бланка з нетерпінням чекає, коли  наша країна переможе і вона  матиме змогу приїхати в  Україну зі своїми піснями. При цьому, брат  виконавиці Олівер оприлюднив пост  на своїй сторінці, де підтримає пропагандистські наративи.  Там йшлося про "київських нацистів" і "визволителів".

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини