Головна Новини Спорт футбол Шуба з зубрів, дівчата і 30 тис. доларів: іспанський арбітр розповів, як його намагалися підкупити Суркіси
commentss НОВИНИ Всі новини

Шуба з зубрів, дівчата і 30 тис. доларів: іспанський арбітр розповів, як його намагалися підкупити Суркіси

Ексарбітр розповів історію, яка трапилася із ним перед матчем "Динамо" із "Панатінаїкосом"

5 травня 2021, 11:06
Поділіться публікацією:

Колишній арбітр ФІФА Антоніо Лопес Ньєто поділився спогадами про історію 1995-го року, коли "Динамо" звинуватили в підкупі суддів. Про це повідомляє Depo.Сектор із посиланням на BeSoccer.

Шуба з зубрів, дівчата і 30 тис. доларів: іспанський арбітр розповів, як його намагалися підкупити Суркіси

Антоніо Лопес Ньєто - фото з відкритих джерел

За словами ексарбітра, це відбулося перед матчем із "Панатінаїкосом" у Лізі чемпіонів: 

"Сауна, яку мені запропонували, була інша, – зазначив іспанець. – Коли я приймав душ у кімнаті, вони постукали в двері і дали мені посилку. У мене в номері дзвонить телефон: "Антоніо, вони залишили мені шубу із зубрів". Ми пішли поїсти з цими панами. І ми на двох "Мерседесах" рушили через ліс. Вони привезли мене в свого роду село. "Це штаб "Динамо", – сказали вони, сміючись. Там навіть не було прапора. Якісь дівчата розпочали бігати навколо нас у провокаційній манері. Потім зі мною хотіли поспілкуватися в кімнаті. Мені дали папір, на якому написано: "Антоніо, перемога "Динамо". 30 тисяч євро". Я хотів вдарити цього хлопця, але взяв папір і сказав, що ми їдемо", – сказав Ньєто в ефірі Los otros de Movistar.

"Динамо" виграло у "Панатінаїкоса" 1:0 в Києві. УЄФА спочатку усунув киян від єврокубків на 2 сезони, команду замінили того сезону на "Ольборг". Пізніше "Динамо" домоглося зняття бана.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини