Головна Новини Спорт футбол Шевченко заявив про бажання тренувати збірну після того, як уже погодився попрацювати на Сурскісів
commentss НОВИНИ Всі новини

Шевченко заявив про бажання тренувати збірну після того, як уже погодився попрацювати на Сурскісів

До цього моменту екс-тренер головної української команди мовчав цілий місяць

10 вересня 2021, 11:37
Поділіться публікацією:

Шевченко заявив про бажання тренувати збірну після того, як уже погодився попрацювати на Сурскісів

Шевченко заявив про бажання тренувати збірну. Фото: Tribuna.com

За даними Meta-ratings Ігор Суркіс зустрічався з Андрієм Шевченком напередодні проведення екстренером своєї пресконференції. Шевченко перш ніж заявити про бажання продовжити контракт з національною збірною, насправді домовився, з власниками "Динамо", що буде тренувати київський ФК.

"За наявною інформацією, Шевченко дав зрозуміти, що в подальшій перспективі позитивно розглядає можливість в майбутньому попрацювати в українському футболі, зокрема в клубі, в якому він починав свою ігрову кар'єру", — повідомив портал за підсумками переговорів Суркіса і Шевченко, які відбулися 22 серпня під час матчу "Динамо" проти чернігівської "Десни".

Рівно через два тижні після цієї розмови, і через місяць після розриву взаємин з українкою збірної по футболу, Шевченко дав пресконференцію, звинувативши УАФ нібито в небажання продовжувати з ним контракт ще на півтора року.

УАФ слова Шевченка спростувала і визнала, що не була готова до відходу екстренера. Саме тому три тижні аврально шукали йому заміну, намагаючись домовитися спочатку з Ребровим, потім з Петракова.

Коли точно Шевченко замінить Луческу поки не повідомляється. Однак очевидно, що у румунського фахівця почалися проблеми зі здоров'ям, і на початку серпня він переніс операцію.  

Нагадаємо, за п'ять років у збірній Шевченко виплатили 400 млн грн, і це без урахування гонорарів, які ще додатково УАФ платила його італійським асистентам. В середньому, один Шевченко обходився Україні приблизно у 250 тис. доларів на місяць.

За підсумками Євро-2020 Шевченко розраховував одержати не менш привабливе фінансову пропозицію від якогось з європейських клубів, але цього так і не відбулося.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини