Головна Новини Спорт футбол Шахтар втратив перемогу над Реалом на останніх хвилинах матчу
commentss НОВИНИ Всі новини

Шахтар втратив перемогу над Реалом на останніх хвилинах матчу

Донецький клуб не переграв іспанських чемпіонів

11 жовтня 2022, 23:57
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

У четвертому турі Ліги чемпіонів український футбольний клуб "Шахтар" зіграв іспанський "Реалом". Матч завершився з рахунком 1:1.

Шахтар втратив перемогу над Реалом на останніх хвилинах матчу

Матч між Ліги чемпіонів між командами Шахтар та Реал. Фото з відкритих джерел

В першому таймі, як і загалом у матчі активніше діяли гравці іспанського клубу. Українці за перші 45 хвилин гри завдали усього чотири удари в бік воріт "Реалу", з яких жоден не полетів у площину. Тоді як "Реал" завдав дев'ять ударів, з яких чотири було в рамку воріт Трубіна, але українець всі удари вдало парирував.

Другий тайм пройшов за подібним сценарієм. Але українцям пощастило більше. На самому початку другої 45-ти хвилинки точний удар завдав Олександр Зубков з передачі Богдана Михайличенка. В кінці другого тайму гравець "Реалу" Рюдігер зрівняв рахунок з передачі Тоні Кроса.

Загалом у складі "Шахтаря" вийшли всі українці окрім Ласіна Траоре, який представляє Буркіна Фасо, тоді як в іспанському клубі другий матч в Лізі Чемпіонів проводить український молодий голкіпер Андрій Лунін. Воротар потрапив у стартовий склад, адже перший номер мадридців Тібо Куртуа отримав травму.

Після 4 турів у групі F лідирує мадридський "Реал" з 10 балами, друге місце займає "Лейпциг", який має 6 залікових балів. Третє місце займає "Шахтар", а четверте шотландський "Селтік".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про легендарного воротаря мадридського "Реалу" Ікера Касільяса, який повідомив у своїх соціальних мережах, що він гей. З часом іспанський голкіпер видалив свій твіт та перепросив перед ЛГБТ спільнотою.

Також "Коментарі" писали про футбольних фанатів, які склали пісню та присвятили її вибухам на Кримському мості. Відео з виконанням вболівальників футболу пісні потрапило в мережу де порадувало багатьох українців.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини