Головна Новини Спорт футбол «Шахтар» відправили на самоізоляцію: двоє футболістів заразилися коронавірусом
commentss НОВИНИ Всі новини

«Шахтар» відправили на самоізоляцію: двоє футболістів заразилися коронавірусом

Всі тренери, футболісти і співробітники ФК «Шахтар» в понеділок і четвер додатково здадуть тести

4 жовтня 2020, 23:06
Поділіться публікацією:

Футболісти ФК "Шахтар" і національної збірної України з футболу Андрій Пятов і Тарас Степаненко заразилися коронавірусів — вони отримали позитивні ПЛР-тести. Про це повідомляє пресслужба "Шахтаря".

«Шахтар» відправили на самоізоляцію: двоє футболістів заразилися коронавірусом

Повідомляється, що результати тестів на коронавірус медслужби клубу отримала після матчу 5-го туру УПЛ проти чернігівської "Десни". Футболісти здавали ПЛР-тести напередодні від'їзду в розташування національної збірної. Крім Андрія Пятова і Тараса Степаненка коронавірус підтвердився ще у двох співробітників футбольного клубу.

Пресслужба команди запевняє, що клуб прийняв всі необхідні заходи та згідно з приписом лікаря весь склад "Шахтаря" йде на самоізоляцію. Крім того, в понеділок і четвер всі футболісти, тренери та співробітники першої команди пройдуть додаткове тестування, після якого будуть визначені подальші дії.

Раніше "Коментарі" писали, що в Женеві завершилося жеребкування групового етапу Ліги чемпіонів. Два представники України — "Динамо" і "Шахтар" — дізналися, з ким їм доведеться зустрітися в новому сезоні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини