Головна Новини Спорт футбол “Шахтар” сильніший за “Динамо”: невдачі киян продовжуються
commentss НОВИНИ Всі новини

“Шахтар” сильніший за “Динамо”: невдачі киян продовжуються

Єдиний гол в матчі “Шахтар” – “Динамо” на рахунку Олександра Зубкова

3 листопада 2023, 19:16
Поділіться публікацією:

Завершився матч 13 туру Української Прем’єр-ліги з футболу між київським “Динамо” та “Шахтарем”. Донецький клуб здобув мінімальну перемогу із рахунком 1:0. “Коментарі” розібрали найцікавіші моменти матчу.

“Шахтар” сильніший за “Динамо”: невдачі киян продовжуються

Матч Динамо проти Шахтаря. Фото пресслужба ФК "Динамо" Київ

В першому таймі перевага була здебільшого на боці киян. Вони більше володіли м’ячем та били по воротах, проте забити в підсумку так і не змогли.

На початку другої половини зустрічі “Шахтар” перехопив ініціативу та на 53 хвилині відкрив рахунок. Олександр Зубков після розрізної передачі Невертона пробив поміж ніг голкіпера. Динамівці намагалися відігратися та йшли вперед, проте за увесь другий тайм вони не змогли завдати жодного удару в площину воріт “гірників”. Натомість нападник донеччан Данило Сікан мав чудову можливість подвоїти перевагу своєї команди. Після чудової передачі Георгія Судакова він поклав на замаху Дячука та бив з декількох метрів, проте свою команду врятував Бущан. 

“Шахтар” завдяки цій перемозі підіймається на третю позицію та має один матч в запасі, що теоретично дозволить зайняти першу позицію в разі перемоги. “Динамо” ж залишається на сьомому місці, але може опуститися ще нижче, якщо конкуренти виграють свої матчі на вихідних. В киян залишається дві гри в запасі, але це четвертий матч поспіль УПЛ в якому динамівці не можуть перемогти. Вони програли три з чотирьох останніх ігор.

Більше спортивних новин

"Манчестер Юнайтед" готовий запропонувати Вінісіусу Жуніору велику річну зарплату, яка перевищить 20 мільйонів євро, щоб спробувати переконати його піти з "Реала". Про це повідомляє іспанське видання Fichajes посилаючись на Defensa Central.

Також зазначимо, що Михайло Мудрик, який через травму пропустив два матчі “Челсі” через травму, повертається до тренувань в загальній групі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/ua
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

еге

3 листопада 2023, 20:17

Трикратний Крадій Мізерних Пенсій клоун зеленський ХYЙЛО ЛАЛАЛА!!! зе-ХРЯК трикратний КРАДІЙ ПЕНСІЙ порошенко-вальцман з сYчкою гонтаревою і кулявлобом-яценюком ТРАХАНІ трикратним ЖИДІВСЬКИМ крадієм пенсій СМЕРДЯЧИМ клоуном зеленським Є жидо-ПІДОРАМИ СМЕРДЯЧИМИ ГІВНОМ ЯКІ СКОРО ПОДОХНУТЬ В СТРАШНИХ МУКАХ!!! НАМ ЦЮ зе-СВОЛОТУ НЕ ЖАЛЬ!!!!


Новини