Головна Новини Спорт футбол Серхіо Рамос організував збір допомоги для України
commentss НОВИНИ Всі новини

Серхіо Рамос організував збір допомоги для України

Досвідчений іспанський футболіст продає одяг із українською символікою

24 березня 2022, 10:07
Поділіться публікацією:

Легендарний іспанський футболіст виявив бажання допомогти потерпілим від російської агресії українцям. Захисник французького "ПСЖ" Серхіо Рамос організував благодійний збір. Рамос пропонує людям купити худі за 100 євро. Іспанець записав відеоролик, на якому він йде в худі містом і просить підтримати Україну.

Серхіо Рамос організував збір допомоги для України

Серхіо Рамос. Фото: з відкритих джерел

На відео видно, що на передній частині одягу зображені голуби, як символ миру.

Повідомляється, що всі гроші, які вдасться зібрати від продажу речей, будуть надіслані постраждалим через напад Росії. Зазначимо, Рамос є амбасадором компанії Unicef, що функціонує під егідою ООН.

Футболіст Серхіо Рамос став не першою знаменитістю у світі спорту, хто підтримав Україну у непростий час. Раніше портал "Коментарі" вже повідомляв, що відомий британський футболіст Девід Бекхем на день віддав свою сторінку до Instagram лікаря з Харкова, яка керує перинатальним центром у Харкові. Крім того, Девід Бекхем разом зі своєю дружиною Вікторією Бекхем всіляко публічно підтримують українців, перераховуючи пристойні суми коштів на підтримку українців та української армії.

Не стоять осторонь тих подій, які відбуваються в Україні та українські селебриті. Портал "Коментарі" повідомляв, як українські провідні та діячі культури допомагають українській армії захищати країну від російської агресії. Більшість із них зараз змінили своє ремесло на волонтерську діяльність. При цьому більшість із них, незважаючи на відриту війну, залишаються в Україні та допомагають своїй країні та своїм співвітчизникам.   

Серхіо Рамос організував збір допомоги для України - фото 2
Серхіо Рамос організував збір допомоги для України - фото 3



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини