Головна Новини Спорт футбол Розкішний маєток Роналду обчистили злодії
commentss НОВИНИ Всі новини

Розкішний маєток Роналду обчистили злодії

Злодій заліз в семиповерховий будинок Роналду на Мадейрі вартістю 7 мільйонів фунтів

9 жовтня 2020, 09:54 comments1094
Поділіться публікацією:

Зіркового футболіста Кріштіану Роналду пограбували в Португалії. Поки він грав товариський матч проти збірної Іспанії, в його розкішний маєток на Мадейрі заліз злодій. Про це повідомляє Daily Mail.

Розкішний маєток Роналду обчистили злодії

Криштіану Роналду. Фото: Getty images

Роналду купив дорогу нерухомість на острові ще у 2015 році. У семиповерховому будинку в Фуншале вартістю 7 мільйонів фунтів облаштувався він зі своєю дівчиною і дітьми, а також брат і мама футболіста. Чи був хтось із них вдома в момент пограбування — невідомо.

Злодій пробрався в маєток через гараж. Очевидно, хтось з обслуговуючого персоналу сім'ї Роналду не закрив двері, і будинок став легкою здобиччю для зловмисника. Щоправда, як багато він встиг винести, — невідомо. Джерело з оточення футболіста розповіло лише, що з оселі зникли кілька особистих речей, а також футболка "Ювентуса" з автографом самого Роналду. Її вартість — близько 180 фунтів.

Підозрюваного у пограбуванні, до слова, вже знайшли. Він потрапив на камери відеоспостереження. Тому поліцейським було легко розшукати його по гарячих слідах. Однак про арешт правоохоронці поки що не повідомляли.

Раніше "Коментарі" розповідали про те, що Кріштіану Роналду зробив пропозицію руки та серця своїй коханій Джорджині Родрігес.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини