Росіяни хотіли провести матч із найтитулованішою командою Африки, але отримали несподівану відповідь

Єгипет відмовив Росії у проведенні товариського матчу

Збірна Росія продовжує перебувати за бортом світового футболу, не маючи можливості виступати в найпрестижніших турнірах. Сподіваючись хоча б якось заявити про себе, росіяни відправили пропозицію про проведення товариського матчу найтитулованішій команді на африканському континенті – збірній Єгипту, але в Каїрі відповіли відмовою, заявивши, що не бачать можливості провести спаринг з футболістами країни-агресора. Як передає портал "Коментарі", про це пише сайт "Sport24".

Зазначається, що збірна Єгипту віддала перевагу товариському матчу зі збірною Тунісу, ніж зі збірною РФ.

При цьому в Єгипетській футбольній асоціації (EFA) дали зрозуміти, що відмовили росіянам не лише щодо цього товариського матчу. У найближчій перспективі не може бути жодних ігор із збірною Росії, вважають єгиптяни.

"Збірна Єгипту зіграє товариський матч із командою Тунісу у вересні під час вікна Міжнародної федерації футболу (ФІФА). Гра з Росією неможлива. Чи можливо організувати зустріч надалі? Поки ми не опублікували графік ігор наступних вікон ФІФА", - йдеться в офіційній заяві.

Читайте також на порталі "Коментарі" – збірна України з футболу знову здивувала світ – уперше в історії їде на Олімпіаду. Україна вийшла у півфінал молодіжного Євро з футболу та автоматично отримала путівку зіграти на Олімпіаді.

Також видання "Коментарі" повідомляло - поліція Китаю зупинила Мессі в аеропорту: виявили проблеми з паспортом (ВІДЕО).