Головна Новини Спорт футбол Роналду хоче покинути Ювентус: його агент проведе переговори з Манчестер Сіті
commentss НОВИНИ Всі новини

Роналду хоче покинути Ювентус: його агент проведе переговори з Манчестер Сіті

Втім, іспанські ЗМІ наполягають на тому, що пріоритетом для самого гравця повернення в мадридський Реал

17 серпня 2021, 22:43
Поділіться публікацією:

З'явилися новини щодо самого популярного футболіста в світі. Як стало нещодавно відомо, нападник туринського Ювентуса Кріштіану Роналду доручив своєму агентові запропонувати його кандидатуру чинним чемпіонам Англії в амплуа можливого трансферу. Однак сам футболіст хоче в Мадрид.

Роналду хоче покинути Ювентус: його агент проведе переговори з Манчестер Сіті

Кріштіану Роналду (фото з відкритих джерел)

За інформацією журналістів, Роналду, нібито, спілкувався з Карло Анчелотті після його повернення на пост головного тренера Реала. Кріштіану грав під керівництвом італійця під час його першого періоду роботи в Королівському клубі. Однак якщо португалець вибере Манчестер Сіті, цей перехід, якщо угода успішно відбудеться, зуміє гарантувати "зебрам" стабільне фінансове становище в найближчому майбутньому, а також по ходу всього сезону 2021/22, оскільки вони розраховують отримати від трансферу Роналду не менше 30 млн євро, після чого звільнять аналогічну суму з зарплатної відомості клубу.

Втім, іспанські ЗМІ наполягають на тому, що пріоритетом для самого гравця повернення в мадридський Реал.

Нагадаємо, нападник "Ювентуса" Кріштіану Роналду може перейти в "Манчестер Юнайтед", за який вже виступав раніше. Про це повідомив авторитетний журналіст Ніколо Скіра у своєму Twitter. Англійський клуб стежить за ситуацією навколо гравця і вже зв'язався з агентом португальця Жорже Мендешом для обговорення потенційного трансферу. Контракт Роналду в "Ювентусі" діє до 2023 року. Кріштіану Роналду виступав у складі "Манчестер Юнайтед" з 2003 по 2009 рік. За цей час він тричі ставав чемпіоном Англії, вигравав Кубок і Суперкубок країни, а також перемагав у Лізі Чемпіонів і Клубному чемпіонаті світу. У 2008 році ставав володарем Золотого М'яча. У 2009 році перейшов в мадридський "Реал" за рекордні для того часу 94 млн євро. В Іспанії він двічі ставав чемпіоном і перемагав в національному Кубку, а також чотири рази вигравав Лігу Чемпіонів і Золотий М'яч.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини